Olen ihan suunnattoman innoissani, sillä olen saanut nauttia universumin nauravaisimman vauvan seurasta jo pari päivää. Kävin noutamassa siskoni ja Himpulan sunnuntaina Tampereelta vierailulle luoksemme. Eilen minulla oli vapaapäivä, joten meillä oli aikaa käydä tutustumassa loma-asuntomessuihin Reposaaressa. Sielläkin pikku-ukko jaksoi menossa mukana yhtä aurinkoisena kuin aina. Ja tänään fiksailin hieman työaikatauluani, jotta ehdin hyvissä ajoin kotiin viettämään laatuaikaa rakkaan hiiripupumarakatin kanssa. (juu-u hiiripupumarakatti on minun himpulalle antama hellittelynimi :) )

Koska satuin ottamaan Himpulasta kuvan yöpuvussa sekä eilen, että tänä iltana, päätin hieman valottaa tuota yöppäri-muotia teillekin.

1694161.jpg

Olenko ainoa, jonka mielestä näyttää kuin nuo madot ois vähän aineissa? ;)

Eilen illalla meidän söpöliini pukeutui hurmaavaan Lindexin pitkälahkeiseen ja miehekkääseen trikoopukuun, jota koristavat lempeän näköiset tuhatjalkaiset ja rokkiasennetta tuovat tähdet. Niin kuin monissa pienten ihmisten kokopuvuissa, myös tässä mato-haalarissa on haaroissa napit käytännöllisyyttä lisäämässä. Höpönassu saa ihan rauhassa jatkaa uniaan vaipan vaihdon aikana, kun vaatetta ei tarvitse rassata pään yli. Ja tällaiset ihanat, ja ennen kaikkea mukavat pienten lasten ööpithän (minä itse kutsuin yöpukua pienenä ööpiksi) on tietenkin valmistettu pehmoisesta ja hengittävästä puuvillasta.

Tänään Himpula oli reippaana poikana äidin kanssa katsastamassa kaupunkimme alennusmyynnit. Kuten jo parin viikon takaisesta postauksesta muistatte, poika on innokas vaateostoksilla kävijä ja ihmettelee vaatekauppojen tarjontaa tyytyväisenä vaunuistaan. Koska ööpit ovat käytössä joka ikinen ilta ja yö, ei niitä voi koskaan olla liikaa. Etenkin nyt kun Himpula on alkanut syömään tissin lisäksi puuroja ja soseitakin, ei yksi pyjama pysy puhtaana kuin sen yhden yön. Kuten me kaikki muistamme, alennusmyynneistä kannattaa ostaa jokapäiväisiä perusvaatteita ja siksipä uusi ööpi olikin mitä järkevin ale-ostos. Alla oleva hurmaava sateenkaari-jumpsuit (hieman muotisanastoa mukaan!) löytyi H&M:sta sopivaan 7 euron hintaan.

1694155.jpg

Mahtoiko johtua pyjaman lähes psykedeelisestä väri-iloittelusta vai mistä, mutta Himpula oli tänä iltana ihan hervoton hekottelija. Tai iloinenhan se on aina, mutta tänä iltana hän ei oliis malttanut käydä yöpuulle millään vaan nauraa rätkätti vaan ihan kaikelle. Hänen mielestä ehdottomasti hauskin juttu maailmassa on isoveljensä esittämä South Parkista tuttu "Timmy!!!"-imitaatio. On pojalla huumorintaju kohdallaan. ;) Suurta riemua on aiheuttanut myös ihan pelkkä pummi-sedän vilkaiseminen. (minä olen himpulalle kummitäti, joten muruni on sitten siinä siivellä tuleva pummi-setä! tai vaihtoehtoisesti kumma-setä, kaikki käy). Laitankin tähän väliin yhden otoksen noista yhdessä viihtyvistä ihanista kultamuruistani.

1694169.jpg

Eikös ne olekin komeita?

Toissa-illan asua ei älytty kuvata itse malli-komistuksen päällä, joten se esitellään tylsästi lattialla kuvattuna.

1694100.jpg

Tämä kengurutaskulla ja uinuvan pöllön kuvalla varustettu tiikeriraitainen ihanuus on matopuvun tapaan kotoisin Lindexistä. Retrot väriyhdistelmät kuten tämä oranssi-ruskea, ovat tällä hetkellä suuri hitti pienten lasten vaatteissa. Myös kaikki tuollaiset isosilmäiset hieman töttöröön näköiset eläinhahmot jylläävät edelleen. Siskoni iloitsee tämän hetken lastenvaatemuodissa siitä, että tarjolla on iloisia värejä, jotka sopivat kaikille lapsille sukupuoleen katsomatta. Kirkkailla ja selkeillä väreillä on mahdollista pukea poikavauvatkin iloisesti, eikä tarvitse tyytyä siihen ainaiseen sini-puna-jakoon ja pastellilässytyksiin.

Loppuun vielä eilen napattu herkkä otos minusta ja Himpulasta meidän yhteisiltä aamupäiväunilta. Minulla päällä musta henkkamaukan trikoopaita ja Himpulalla henkkamaukan body eläinkuvilla ja äitiyspakkauksessa saapuneet korkeavyötäröiset pöksyt. Pikku-herrahan ratsastaa ihan muodin aallon harjalla! High waist ja vaippojen takia haaremi-malli on istuva.

1694083.jpg

Huomatkaa molempien päältä kuohkeat kampaukset!

Vaikka kategorian nimi onkin "Kummitäti stailaa", ei minulla ole mitään tekemistä näiden ööpien valinnassa. Kaikki kuitenkin ovat suuria suosikkejani ja voisivat olla minunkin valitsemiani. Ja koska Himpula näyttää mielestäni söpöimmältä nimenomaan yöasussa, taidan itsekin vilkuilla alennusmyyntejä sillä silmällä, josko kasvattaisin pikku-miehen kokoelmaa. Tällä hetkellä saakin etsiskellä jo kokoa 68 cm. Hurjan iso poika!

Mikä ööpi oli sinun lempparisi? Kaikille vastanneille lähtee tulemaan märkä ja kiihkeä lentopusu pikku-mieheltä!