Olin siis vielä muutama viikko sitten sitä mieltä, etten tämän möhköfanttimaisen ulkomuotoni takia voi pitää korkeavyötäröisiä hameita muuten kuin paidan alle piilotettuina. No, nyt olen päässyt ahdistuksesta yli huomattuani sen seikan, että neuletakki tai mikä tahansa "toinen kerros" asussa antaa anteeksi ja paljon! Sovelsin siis tätä kerrospukeutumista jälleen tuossa yhtenä työpäivänä, jolloin vuorossa oli vain asiakastapaamisia ilman studion lattialla rymyämistä kuvaamisen merkeissä.

 

Tuo hame on sellainen, että venähtää hetken käytössä oltuaan hieman vyötäröltä löysäksi, joten tuossa illan suussa, kun kuva otettiin, oli hame jo ehtinyt löystyä ja sen vuoksi valua hieman alemmaksi siitä, mihin olin sen aamulla vyöttänyt. En siis enää illalla saanut sitä aseteltua ihan siihen malliin kuin alkuperäinen tarkoitus oli. Mutta tuo hieman alkuperäistä alempana oleva vyö vie ehkä hieman huomiota ryntäistä alaspäin ja se on hyvä. Koska sehän se on suurin ongelmani korkeiden vyötäröiden kanssa, että kookkaat puskurit kokevat jonkun ihme optisen harhan ja näyttävät meloneiden sijaan paidan alle sijoitetuilta moottoripyöräkypäriltä. (mun sydämellä on kypärä.. ) Tuo neuletakki auttaa siihenkin asiaan kaventamalla hieman vaikutelmaa peittäessään boobseja tuolta sivuilta. En siis suinkaan korkeavyötäröisissä hameissa ja housuissa arastele mitään takapuoli osastoa, taikka päärynä efektiä muutenkaan. Mulla on viime tsekkauksen mukaan ihan jees perse tämän kokoiseksi ihmiseksi, joten en jaksa ottaa siitä stressiä. Takaluukku vois oikeesti roikkua ronskimminkin ja useammankin leivän uuneja olen ihmisten ilmoilla nähnyt. (Tulipas siinä nyt ylistysvirttä takalistolleni.. Mutta täytyyhän sitä välillä ajatella niitä omia hyviä puoliaankin, eikä vaan nillittää siitä, että on paksu vararengas, Quasimodo-kyttyrä, kohtuullisen karmeat allit, farkkuihin mahtumattomat reidet, pattipolvet ja kolme leukaa. Ai niin, meinas mikki-hiiri-posket unohtua listasta. :D )

 

1696891.jpg

Ja hei, huomaatteko kuvassa mitään omituista? missä on valkea makuuhuoneen liukuovi takaani? Tilalla on valkea lauta-aita!!! Mut käsi pysyy lanteilla.. ei liikaa uutta yhteen kuvaan, ettei ala muutokset ahdistamaan. :)
  • kukkapaita/KappAhl (On samaa kangasta kuin ra-ra-hamoseni)
  • hame/Seppälä
  • neuletakki/Esprit
  • vyö/Glitter
  • ballerinat/H&M
Ja koska mulle tulee nyt paha mieli, jos mä alan ajattelemaan noita kaikkia ikäviä epäkohtia omassa tomumajassani, listaan tähän nyt miletäni piristämään ne muutamat hyvät asiat, joita ulkomuodossani omasta mielestäni on:
  • edelleen se takakontti ( tää on oikeestaan enemmänkin mun miehen + siskon mielipide iekä niinkään oma, mutta haluan kiivaasti uskoa siihen)
  • äidiltä perityt sirot kädet ja kapeat ranteet
  • pienet jalat ja kohtuulliset nilkat
  • ok-sääret
  • tummat kulmat
  • tissit tulee edelleen nurkan takaa ennen vatsaa
Siinäpä ne sitten.. eli ei hirveesti kehumista tuolla keskivartalon alueella... mutta sitä varten on mummo-alkkarit! Niistä joskus lisää ihan omassa postauksessa. :)

Mikä on paras osa sinun ulkomuodossasi? Eli kaikkien on nyt pakko kerrankin pysähtyä miettimään jotain hyvää ja positiivista omasta ulkonäöstään!