Tänään kaupungilla pyöriessä nousi mieleen mm. seuraavia kysymyksiä:

  • Miksi monet nuoret tytöt välttelevät hyvää ryhtiä ja kulkevat sen sijaan selkäranka mutkalla? Hoikkakin ihminen näyttää raskaana olevalta, kun vatsa työnnetään väen vängällä  eteen ja korostetaan komeutta vielä tissien alla sijaitsevalla vyöllä. Tiedättekö ilmiön?
  • Miksi joku haluaa kulkea ihmisten ilmoilla seuraavanlaisessa vaate-kombinaatiossa: viininpunainen pitkä silkkimekko, vaaleansiniset Crocsit, musta  mainoslippis ja pikkulaukku? Tarvitseeko edes perustella miksi tämä ihmetyttää?
  • Onko valkoiset minishortsit+sukkiset+ teräväkärkiset matalat avokkaat +lyhyt jakku-yhdistelmä joku virallinen teini-pissis univormu tänä kesänä? Kokonaisuus kruunataan kullanvärisillä koruilla, solarium rusketuksella, liian tummalla meikkivoiteella ja kauhealla määrällä kimaltavaa meikkiä. Tätä tyyliä bongaa useimmiten laumoissa ostoskeskusten liepeillä. Minusta on pelottavaa kohdata kadulla monen teinin ryhmä, joilla kaikilla on päästä varpaisiin samat kuteet. Väreinä tässä univormussa esiintyy pääasoassa valkoinen, beige ja musta. Hurjimmat yksilöt revittelevät pienillä määrillä persikkaa tai pinkkiä.
  • Miksi niin moni ihminen pilaa muuten niin harkitun asuan ihan karmeilla kengillä? En ymmärrä ihmisiä, jotka omistavat tasan yhdet talvi- ja yhdet kesäkengät. Jos on erilaisia vaatteita eri tilaisuuksia varten, niin miten voi kuvitella pärjäävänsä eri tilanteissa aina samoilla kengillä?
  • Miksi juhlapukeutuminen on arkipäiväistynyt? Olen nähnyt todella paljon alipukeutumista esimerkiksi häissä. Trikoo ei ole materiaali, jolla kunnioitetaan toisten juhlapäivää!!
  • Miksi naiset eivät käytä enemmän hattuja juhlissa? Olisin kovasti halunnut tänään ostaa yhden mustan juhlahatun , joka oli puoleen hintaan, mutta jätin asian vielä hautumaan.. Omistan jo valkoisen hatun, mutta musta uupuu vielä..
  • Miksi isoja kuppikokoja löytyy niin huonosti? Kyllä suuremmillakin rinnoilla varustetut naiset haluavat pukeutua vaatteisiin, jotka vaatisivat esim. olkaimettomat liivit! 

Että sellaisia mietteitä vaan iltapuhteina.. Huomenna toivottavasti luvassa jotain kuvia sisältävää hengen tuotetta..