Se oli kyllä yksi toinen haaste, jonka MouMou minulle heitti, mutta tämä muiden bloggareiden jo tekemä Hitit ja hudit-kokoelman tekeminen miellytti just nyt. Eli saanko esitellä, viisi hittiä ja viisi hutia n. viimeisimmän vuoden ajalta. Tämä ei ole mikään tä'ysin absoluuttinen top-lista, sillä monta hutia on lähtenyt jo muille omistajille ja hittejäkin on kovinvaikea rajata vain viiteen. Mutta näillä mennään..

HITIT

1. Kaikki mustat taskulliset tunikat. Ja niitä on monta! Noin yhtäkkiä pystyn muistamaan ainakin viisi omistamaani mustaa tunikaa, joissa on taskut. (niistähän tää hitit-lista oliskin voinut kokonaan koostua.. ;) ) Ja sitten niiden taskullisten lisäksi päivieni pelastajia ovat myös 3-4 muuta pitkää mustaa paita/mekko/tunika-viritelmää. Muunkin värisiä omistan, mutta kun se musta on niin helppo, turvallinen ja lohdullinen!

2. Mustat legginssit ja erityisesti komet kiiltävät, hieman wet-look-tyyppiset versioni. Työkaverilleni on aina suuri ihmetys, jos joksus kerran kahdessa kuussa saavun töihin farkuissa. Eli olen viimeiset puoli vuotta elänyt niissä leggareissa ja aiemmin mainituissa mustissa tunikoissa.

1433694.jpg

Kuvassa siis hitteihin kuuluva taskullinen tunika/Vero Moda, legginssit (ne kaikista kiiltävimmät jotka omistan)/ Ellos, huivi/H&M, Nilkkurit/Tamaris (nämä voi myös laskea hitteihin.

3. Ellokselta 10 € tilatut mustat lakeeri-korkkarit. Ehdottomasti eniten viime aikoina käyttämäni bilekengät. Kuten jo on ilmi käynyt, rakastan mustia vaatteita, ja paras tapa pukeutua siihen päästä varpaisiin, on sekoitella erilaisia pintoja: mattaa ja kiiltävää, rosoista ja sileää jne.. Nuo mustat lakeerikorkkarit siis tuovat mukavan määrän kiiltoa ja asennetta asuun.

1756152.jpg

Kuvassa esille pääsee myös yöpöytäni ja makuuhuoneen tapettini, jota rakastan kovin!

4. Bullboxerin biker-bootsit. Nämäkin kotoisin Ellokselta. Kuolasin noita ihanuuksia melko pitkään ennen kuin raskin tilata jonkun alennuskupongin avittamana. Maksoin hieman reilut viisikymppiä ja ovat olleet joka sentin arvoiset. Nämä ovat syy, miksi syksyn tulo ei ahdista! Viime viikkoina nämä saappaat ovat olleet elloksella tarjolla alle neljällä kympillä. Eli, jos kiinnostaa, niin kiirehdi!

1756370.jpg

5. Laukkuja olisi useampikin, jonka voisi laskea mukaan hitteihin, mutta syy miksi tämä punainen nahka-ihanuus saa kunnian, oli sen ilahduttava hinta 2€. Laukku löytyi kämäiseltä pieneltä kirpparilta Espoosta ja joku lukija kommentoi blogissani harkinneensa saman veskan ostoa, mutta onnekseni hän jätti kassin minun löydettäväkseni. Juuri sopivan kokoinen arkiveska ja just oikean punainen. Piristää loistavasti muuten mustan kokonaisuuden!

1756135.jpg

HUDIT

1. Viime kesänä ostamani Benettonin valkoinen bleiseri-hame-housut-combo. Olivat 70% alessa, ja olin aina haaveillut valkoisesta housupuvusta, joten diili vaikutti fiksulta. Lahkeet olisivat kuitenkin kaivanneet lyhhenystä, jota en koskaan saanut aikaiseksi ja olen edelleen niin kalpea, että näytän tyhmältä valkoisissa. Olen myöskin lihonut viime kesästä, joten housujen taskut jää pöljästi. Eli koko komeus roikkuu kaapissa lappuineen päivineen. Tästä kokonaisuudesta voisin luopua, mikäli joku sattuu olemaan kiinnostunut. Koko on Benettonin 48, eli jos oikein muistan niin suomalaisittain 44. Mikäli kiinnostaa, niin ota yhteyttä tuhlaus(ät)gmail.com, niin annan lisätietoja.

871833.jpg

2. Lindexin kesämekko. Tämä color-block-mekko tarttui mukaan toukokuussa Tampereelta, kun tarjolla oli ale-tuotteita viestillä "ota 2 maksa 1". Halusin ehdottomasti yhden mustan neuletunikan (jossa on taskut!! se muuten olis itten musta-taskutunika nro. 6. :D ) ja olihan sieltä sitten pakko napata sille jotain kaveriksi kun muka ilmaiseksi sai. Toi mekko on sitä mun alkukesän yritystä käyttää värejä, mutta kaappin jäi. Osasyynä huomiotta jäämiseen on kyllä mylskin se, että mekko ei loppujen lopuksi useankaan sovittamisen jälkeen istu tisseistä. Eli kyseinen hellehurpula myös tarjolla uuteen kotiin, koko 44.

1756143.jpg

3. Näihin nyt ei rahaa juurikaan mennyt, mutta huti ovat silti. Punaiset glitter-ballerinat kuuluvat 0,95 € hinnallaan osastoon "no kun ovat niin halvat". Kyseinen fiilishän on varmasti sokaissut meistä lähes jokaisen ainakin joskus. Syy miksi ovat jääneet kaappi,on se, että ovat tuntuneet hieman liian suurilta. Nyt kuitenkin tässä kirjoittamisen välissä kävin testaamassa Dorothyn-tossuja uudelleen ja tuntuivat ihan hyvän kokoiselta. Ehkäpä siis annan niille vielä mahdollisuuden.

1756169.jpg

4. Ihan kaikki H&M:sta ostamani meikit. Ei niitä onneksi paljoa ole, mutta jokusen kerran on tullut sorruttua johonkin luomiväripalettiin, herkullisten väriyhdistelmien takia ja sillkoahan ne on olleet sisältä kimaltelevasta ja prameasta ulkokuorestaan huolimatta. Eli lentäneet loppujen lpuksi roskiin. Toivottavasti olen nyt oppinut läksyni ja jätän henkkamaukka meikit tästä lähtien suosiolla hyllyyn, olivatpa miten halpoja hyvänsä.

1756463.jpg

kuva: hm.com

5. Kauhea läjä kaikenlaisia vöitä ja huiveja ja rihkamakoruja. Kuuluvat just siihen "kun niin halvalla..." osastoon. Sitä aina alelaareja penkoessa kuvittelee tarvitsevansa kaikenlaista, kuten keltaista pilkuin somistettua pikkuhuivia yms.. Kyseinen huivi löysi jo tiensä Fidalle Glitterin hintalappu edelleen kyljessään roikkuen. Eli taas tuli tehtyä hyväntekeväisyyttä, mutta samalla pahoinpideltyä omaa lompakkoa.

Nyt näitä huteja kaapista etsiskellessä tuli mieleen, että mitäs te olette mieltä, että kannattaisiko minun laittaa vaatekaapin siivouksen tuloksia ensin tarjolle tänne? Moni bloggarihan on jo ehtinyt kauppaamaan kamppeitaan tätäkin kautta ja mietin olisiko se itsellenikin hyvä ratkaisu. Muutamat kengäthän jo saivat uuden kodin täältä blogin kautta viime talvena. Minulla oli juuri vaatteita myynnissä Tampereella Kaunotar ja Kulkuri second hand-liikkeessä, mutta lisääkin itselle turhaa vaatetta, kenkää ja laukkua tuolta kaapeista tuntuu irtoavan. Eli, kertokaas onko kiinnostusta, laitanko niitä tyrkylle tänne, vai vienkö suosiolla taas Tampereen suuntaan?

Meni taas tätä postausta tehdessä hermot tähän vuodatukseen ja sen hitauteen, jotta aloin miettimään bloggeriin siirtymistä. Olisi muutenkin aika tehdä uusi ulkoasu ja siirtyminen olisi sitten hyvä sysäys asialla. Ainoa ongelma on vaan, että olen tossa kooditouhussa sen verran tumppu, koulussa käydyistä muutamista kursseista huolimatta, että omat hermoni eivät oikein kestä koodailuhommia, eikä valmiit pohjatkaan oikein sytytä. Eli vapaaehtoiset ulkoasun väsääjät ilmoittautukaa! mahtaakin olla kauhea tunku.. :)