Sunnuntaina ohjelmassa oli SATC tyttöporukalla, mutta ennen huvia oli hieman oltava hyödyksikin. Kävin videokuvaamassa muutaman tunnin eräissä kekkereissä ja sain siitä muutaman kympin vaikka olinkin lupautunut hommaan ihan hyväntekeväisyys-ajatuksella. No, taivaasta pudonneesta rahasta innostuneena painuin ennen leffaan menoa tarkastamaan kauppojen bikinitarjontaa, tajuttuani lauantaina, etten omista yksiäkään ehjiä biksuja, joihin kannunni mahtuisivat. Tympäännyin kuitenkin bikinien etsintään jo yhden sovituskoppikokemuksen jälkeen. Että voi nainen näyttää karmaisevalta uima-asussa! Miksi, oi miksi bikiniyläosia on niin vähän kunnon rintaliivi-kokoluokituksella? Missä ovat D-kupin bikiniyläosat? Koko 44 ei kovin paljoa näitä tötteröitä peittele!

Sovituskopin peilikuvasta masentuneena olin mitä helpoin kohde tuolle alla olevalle pirtsakalle laukulle. Se kiljui Biancon hyllyltä ohi kulkiessani ja houkutteli minut sisään. Mikä nostaisi mustaa mielialaa paremmin kuin sateenkaaren värit, jotka tuovat mieleen lapsuudesta tutut Halinallet? Ei kai mikään! Biancon myyjä kertoi laukun olevan viimeinen lajiaan ja sanoi taistelleensa itsensä kanssa koko päivän, että ostaisiko sen itselleen vai ei. Pitihän naista siis auttaa päätöksen teossaa ja tehdä hänen pähkäilynsä turhaksi tarjoamalla veskalle uusi ja rakastava koti. Biancon kassi kädessä heiluessa unohdin koko ikävän bikinitouhun ja aloin heti miettimään minkä vaatteiden kanssa voisin laukkua myöhemmin illalla elokuvissa käyttää.

1628028.jpg

Leffa-asun lähtökohtana oli siis itseoikeutetusti sateenkaari ja koska halusin antaa sille tilaisuuden loistaa, ajattelin maalailla sille yksivärisen ja selekän taustan. Eli mitäpä muutakaan päälle sujahti kuin mustaa. Carrien ja kumppanien toilailuja ei kuitenkaan voinut kuvitellakaan menevänsä katsomaan housuissa, joten kiskoin päälleni viime syksynä Ellokselta hankkimani mekon. Mekko sai mustaa myös alle ja päälle.

1628034.jpg

  • mekko/Ellos
  • toppi mekon alla/Esprit
  • lyhythihainen trikoojakku/KappAhl
  • lakeerikorkkarit/Ellos

Kuva on otettu illalla jo kotiin palattuani ja korut lojui siinä vaiheessa jo rasiassa. Korvissa oli ihmisten ilmoilla isot hopeiset renkaat ja ranteessa paksu hopeinen ketju.

Leffaseuralaisistani toinen hiipi kotiin heti salista ulospäästyämme, mutta toisen tytsyn kanssa hipsimme vielä muutamalle drinksulle ja nauttimaan raikkaat salaatit ravintolaan. Rakas ystäväni Paukku oli myös turvautunut perinteiseen mustaan ja antoi asusteiden loistaa. Neiti sopi väritykseltään loistavasti kotini lähellä sijaitsevan katulähetysaseman taivaallista rakkautta julistavaan valomainokseen.

1628030.jpg

  • mekko/Ril's, yhteisen ostosretkemme löytö viime talvelta. Esitelty blogissa aiemmin täällä.
  • kengät/Seppälä
  • laukku/Bianco (tuota ihanaa palalaukkua onkin tullut hieman kaverilta kadehdittua. Onneks mulla on lupa lainata! :) )
  • bolero ja vyö/unohdin kysyä...

Cosmopolitanien sijasta kilistelimme leffan jälkeen kuoharilla. Paukulla vadelmainen Kir Imperial ja itselläni mangolla maustettu Mangolia. Herkullista!

1628027.jpg

Mitä itse elokuvaan tulee, niin kyllähän se nauratti, mutta piti pari kyyneltäkin tirauttaa. Paukku kyllä epäili hormoniviisarini osoittavan kohtaan pillityspäivät , koska kerroin tirauttaneeni muutaman kyyneleen myös päivällä juhlissa liikutututtuani puhallinorkesterin esityksestä. Siis jos vapaapalokunnan  puhallinorkesteri sai minut itkemään, niin tuskin on ihme, että suolavettä valui tissivakoon myös elokuvasalin hämärässä. Tissivaosta puheenollen: mä en sitten ikinä opi, että avonaiset yläosat pitäis jättää kotiin leffaan mennessä ja turvautua poolopuseroon tai vaihtoehtoisesti kaukaloruokalappuun. Oli nimittäin taas siinä määrin popcorn-rojua tissiliiveissä, että olis voinut viedä vaikka kotiin poikakaverille tuliaisiksi! Kellään muulla ikinä samaa ongelmaa? Anyone?

Eksyinpä nyt siitä aiheesta leffa.. Mutta joo.. Siis tykkäsin kyllä kovasti ja bongailin muutamia kivoja pukeutumisideoitakin. Eniten kuolasin niitä gladiaattorikorkkareita! Ja pohdiskelin, että kuinkahan paljon kohta näkyy kaupoissa sellaisia leveitä niittivöitä. Leffa menee ehdottomasti osastoon "ostettava DVD omaksi", sillä omistanhan jo koko sarja-boksinkin. Tahdon nimittäin zoomailla kaikkia niitä upeita asuja vielä uudelleenkin. Kenkien lisäksi silmiin pisti erityisesti Carrien assarilleen lahjaksi antama värikäs Vuittonin laukku sekä lemppariksi kohonnut ihana pinkki mekko, josta kuva alla.

1633935.jpg

Väri, taskut, vyö, kengät, kaikki kohdallaan tuossa asussa. Jopa nuo helmet tuntuvat jollain kumman tavalla sopivan niittivuyön kaveriksi. Mutta se minua leffassa ihmetytti, että miksi ihmeessä Carrie nukkui helmet kaulassa? Ai niin.. varmaan siksi, kun tiesi, että kamerat on paikalla! ;) Muitakin silmään pistäneitä outouksia elokuvassa oli, mutta ei niistä nyt enempää.

Kaikki leffan nähneet, kertokaapa mitkä asut sieltä pistivät teidän silmäänne.