Koska vietin koko viime viikon Tampereella, sain nauttia joka päivä ihanan Himpulan hurmaavasta seurasta. Kuinka ihana herätys, kun tuollainen söpöläinen tuodaan viereen naureskelemaan. :) Ja kyseinen nuori herra todellakin naureskelee koko ajan; en tainnut kuulla hänen kunnolla itkevän kertaakaan koko sinä aikana, mitä heillä vietin.

Koska pikku-mies kasvaa niin huimaa vauhtia, vaatteet käyvät pieneksi ihan silmänräpäyksessä. Siskon kanssa tuli puhetta, että Himpulan kaikki hupparit alkavat olla pieniä, joten minä lupauduin sellaisen hankkimaan. Shoppailureissu Ideaparkiin tuottikin tulosta, sillä kassi täyttyi muullakin kuin pelkällä hupparilla.

1607537.jpg

Yllä olevan kuvan ruutukuosinen huppari löytyi Lindexin -70% rekistä, joten sille jäi hintaa huimat 3€. Kuosi ja värit ovat mukavasti jotakin muuta, kuin vauvan vaatteiden ainaisia pastelleja. Eikä himpla nyt ole enää ihan pikku vauva, onhan hänellä ikää jo huimat neljä kuukautta! Eli tosi iso poika jo. :) Vaatteiden kokolapuissakin seisoo jo merkintä 68 cm.

Koska huppariostos tuli enemmän kuin halvaksi, niin mukaan tarttui muutakin. Huikea retrohenkinen kuumailmapallo-body maksoi samaisen -70% alen jälkeen pari euroa. Ja kaiken hyvän lisäksi klubikortilla sai yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta 30% alennuksen, joten superpehmoisista kesäfarkuista tarvitsi pulittaa alle kymppi! Farkut ovat sisäpuolelta miellyttävää trikoota, joten Himpulalla on niissä varmaan ihan mukavat oltavat.

 

1607553.jpg

Ruutupaita ja hurmaavat shortsit eivät ole minun ostoksiani, vaan siskon tekemiä hankintoja. Piti kuitenkin laittaa kuva niistäkin, sillä noissa kuteissa Himpula poseerasi minulle lauantaina studiolla. Ja jalassa oli vielä piskuiset Superstarit. Ne Himpulan isi oli syöksynyt ostamaan jo viime kesänä kuultuaan, että tulokas on poika. :) Ikävä kyllä itse kuvaussession tuloksia ei voi laittaa näytille, sillä kuvien siirrossa kortilta koneelle tapahtui jokin häikkä ja tiedostot ovat vaurioituneet. Eli edessä on uusintakuvaus jossain vaiheessa. Mutta positiivisena asiana todettakoon kuitenkin se, että tämä kuvien katoaminen tapahtui omien sukulaisteni kohdalla, eikä esimerkiksi jonkun hääparin kohdalla. Kiskoisin juurikin itseni kameran kaulahihnasta kiikkuun, mikäli joutuisin soittamaan huonoja uutisia lauantaina kuvaamalleni hääparille. Hui, kauhistuttaa pelkkä ajatus..

 

1607536.jpg

Ideaparkista tarttui mukaan vielä vajaalla neljällä eurolla nuo Benettonin shortsit, jotka kuuluivat yhteen jo aiemmin hänelle ostamani t-paidan kanssa.  Eli kaikki kamppeet: farkut, body, sortsit ja huppari, maksoivat yhteensä vain n, 18 €. Miksi, oi miksi, minun kokoisia vaatteita ei saa haalittua tuollaista läjää samanlaiseen hintaan? Voinee johtua siitä, että mun perseen ympärys on reilun metrin, eli reilusti enemmän, kuin Himpulalla on pituutta. :)

Mutta eikös vain tuo miekkonen ole itse suloisuus?