Mamma palasi takaisin koto-Suomeen saapasmaan reissultansa. Ja kuten arvata sattaa, ihan tyhjin käsin ja matkalaukuin sieltä ei palattu tälläkään kertaa. Tässä vähän mun tuliaisantia, jotka ovat päätyneet luokseni postipaketeissa. Meillähän on siis vanhempieni kanssa sellanen 600 km välissä, joten naamakkain ei nähdä ihan joka välissä ja siksi postipoika on joutunut roudaamaan noita tuliaiskamoja.


Ensimmäisessä kuvassa kaikenlaista sekalaista tarvekamaa.

1663621.jpg

  • Lähes joka reissulla mamma muistaa ostaa täydennystä mun sukkahousuvarastoon. Perustarvikkeita, joita aina tarvii ja äidin ansioista en joudu lähes koskaan ostamaan niitä itse. Mä en mitään muuta shoppailua niin inhoakaan, kuin tuollaisten pakollisten juttujen ostamista (sukat, sukkahousut, alushousut jne..). Eli tällä kertaa tuli mustia sukkiksia eri deniereillä. Yhdet normit Dimit ja parit tavallista matalammalla vyötäröllä varustetut sukkikset, joiden merkkiä en muista.
  • Viime joulun alle sijoittuneelta reissulta sain toiveeni mukaisesti Lancasterin Aquamilk kosteusvoiteen, kyseistä merkkiä kun ei enää tuoda maahan. Tällä kertaa mamma olikin sitten viisaasti ennakoinut putelin pian tapahtuvaa tyhjenemistä ja lähetti lapsoselleen uuden, jottei tarvitse tunkea naamaan muuta kuin lempimerkkiä.
  • Samaa merkkiä tuli yllärinä myös kasvojen kuorinta-mönjä.
  • Tuliaistoiveisiin kuului aurinkopuuteri. Pitkään käyttämiäni No7 kuulia ei enää saa, koska senkin merkin maahantuonti lopetettiin, joten olin avoin uusille ehdotuksille. (Mun tuurilla varmaan Diorin maahantuontikin pian lakkaa, kun niin tuntuu käyvän kaikille lempparimerkeilleni) Ohjeeni aurinkopuuterin suhteen oli, että sen on oltava useasta eri sävystä koostuva, eli kuulat tai mosaiikki, ja sen on sisällettävä sopivasti kullanhohtoa. Ja hienosti osui sekin ostos nappiin. Merkkinä Collistar ja sävy upea!
  • Vihreä pussukka puolestaan on maailman parasta talkkia, jota ei toistaiseksi ole tullut muualla vastaan kuin Italiassa. Borotalcon nimeen vannovat kaikki perheemme naiset ja jopa yksi mieskin. Sain siis täyttöpussin kyseistä kesän pelastajaa. Siskoni perhe on talkin suurkuluttaja, joten sinne meni neljä pussia. Itse survon talkkia kenkiin, koska kuljen koko kesän ilman sukkia, rintojen väliin, koska se vie pois sitä lähmäistä tissivakohikeä ja hamepäivinä reisien väliin estämään hiertymiä. Toinen loistotalkki on Johnsonin vauvatalkki. Suosittelen kyseisen aineen käyttöä lämpimästi.
  • Kahdet kauniit pitsiliivit mamma onnistui ostamaan sovittamalla niitä itselleen. Ottamalla itselleen tiukan ympärysmitan ja hieman liian ison kuppikoon sai tytär oikean kokoiset ja mukavat liivit. Nuo puuterin väriset ovat kupista ihan hieman ahtaat, mutta sanoisin, että -2kg, niin ovat sopivat. Palataan kyseiseen asiaan hieman tuonnempana...
  • Italiasta joka kerta saapuviin peruskamoihin kuuluvat myös alushousut. Kuvassa mukana vain liiveihin kuuluvat peruspöksyt, mutta lisäksi paketeissa saapui myös parit ihanat saumattomat alkkarit.
Vaatteiden osto ei aina mene kokojen puolesta ihan nappiin, vaan italiaanojen XXXXL-kootkin tuntuvat olevan liian nihkeitä minun yläpainotteiselle kropalleni. Tälläkin kertaa muutama pusero lähti kiertoon mm. siskolle ja kaverilleni niiden oltua minun päälläni melkoisen piukeat. Mutta tämän koko-ongelman tietäen mamma laittaakin vaatteita tulemaan aina sellaisten terveisten kera, että "ota mitkä mahtuu ja kelpaa ja pistä loput kiertoon, eiköhän niille käyttäjä löydy". Markkinoilta hankitut kamppeet eivät niin maltaita maksa, etteikö niitä voisi pistää kavereille jakoon.

1663628.jpg

Jotain sopivaakin paketista toki löytyi:
  • Hauska pääkallotoppi ruudullisine selkäosineen muistuttaa minua mukavasti teiniaikojeni rokkipunkki-pukeutumisestani. Sopii siis hyvin niihin päiviin kun tekee mieli vetää pillit jalkaan ja tukka sekaisin! :)
  • valkoisessa t-paidassa on koristuksena naamaprinttejä ja kimaltelevaa tekstiä.
  • Pallokuosinen kesähurpulahame tuntui päällä todella mukavalta ja näytti todella kivalta mustan topin ja pinkkien kenkien kanssa.
Kesto toiveisiini äidin matkustaessa on aina muotilehdet ja vaatekatalogit. Vaikkei kieltä ymmäräkään on todella kiva katsella kuvia ja leikellä niitä inspiraatio-vihkoseeni.

1663599.jpg

Tälä kertaa paketista paljastui Vogue ja Grazia ja muutama nättejä vaatteita ja kuvia tarjoillut katalogi.

Extyn-nimisen merkin lehtisestä paljastuikin sitten yksi tuliainen, joka odottaa minua vielä kotona. Alla olevan valkoisen laukun saan mennessäni heinäkuussa kotona käymään, mutta homma sisältää yhden ehdon..

1663594.jpg

Sovittiin nimittäin mamman kanssa, että saan laukun sitten, kun ne hieman ahtaat rintaliivit ovat minulle sopivat, tai painoni on pudonnut kolme kiloa. Eli kyseessä on kannustepalkinto, jotta saisin takapakkia ottaneen kevennykseni jälleen käyntiin. Nyt juhannus tuli kyllä mässäiltyä grilliherkuilla ja siiderillä, mutta huomisesta alkaen minulla on pari reilu pari viikkoa aikaa ennen pohjoiseen suuntaamista. Tuon hohtavan kaunokaisen kuva mielessäni siis pureskelen porkkanoita ja ahmin hedelmiä seuraavat viikot. Pitänee liimata tuo kuva myös eteiseen lenkkitossujen viereen ja toivoa sen nostattavan motivaatiota niidenkin jalkaan vetämiseksi. :) Wish me luck!

Tästä tuliaisten kasasta puuttui jo aiemmin esitellyt meikkituotteet ja meikkipussi, jotka löytyvät täältä. Eli kaiken kaikkiaan aika tuottoisan reissun se mamma taas minun kannaltani teki. Kivempi toki olisi olla mukana shoppailemassa, mutat kun ei ole oikein tuota lomaa tiedossa. Mutta eiköhän me taas joku kerta päsätä mamman kanssa yhdessä treenaamaan tuota shoppailua jonnekin päin maailmaa.