Se on juhannus, kaupungissa raikaa festarit ja minä vaan istun kotona bloggaamassa. Olen vaan jotenkin niin onnellinen neljästä vapaa päivästäni ja tekee mieli ottaa tosi rennosti. Ei vieläkään ole tarkkaa suunnitelmaa, että mitä sitä illalla tehtäisiin murun kanssa, mutta en ota asiasta stressiä. Hienoa, kun saa vaan olla. Ja lehtikorissa lukemista odottaa pino uusia naistenlehtiä: Trendi, Olivia, MeNaiset ja britti Glamour. Glamourin uusimman numeron kylkiäisenä muuten saa ihanan Benefitin huulikiillon, suosittelen! Hintaan 5,70 € hömppää rantalukemista ja kiva huulikiilto.

 

Ajattelin päräyttää esille muutaman asun viime päiviltä, sekä tämän päiväisen, murun kanssa yhdessä tehdyn shoppailukierroksen annin. Ensimmäisenä vuoron saa asu, joka kelpasi päälle kahtenä työpäivänä. Mikä olisi mukavampi materiaali autossa istumiseen (kävin taas kuvaamassa Tampereen studiolla) ja siihen studion lattialla ryömimiseen kuin venyvä ja paukkuva trikoo? No eipä mikään, ja siksipä tämä tyttö verhosi itsensä siihen matskuun lähes päästä varpaisiin. Ja kun kerran kahden värin teemalla mentiin, niin kerrottakoon, että alushousunikin olivat prikulleen tuon topin väriset. :)

 

1661732.jpg

  • painijaselkäinen pitkä toppi/GT
  • legginssit/H&M
  • trikoojakku/KappAhl
  • kiiltävä laukku/Ellos
  • kiinantossut/Fida
  • niittiranneke/Teiniaikojen jäämistöä
Eilen illalla vietettiin murun kanssa rauhallista koti-iltaa siemaillen muutamat oluet ja siiderit ja CDON:in nettikauppaa selaten. Tuli paiskottua ostoskoriin melkoinen kasa levyjä alehinnoilla. Onneksi meillä on melko pitkälti samanlainen musiikkimaku, joten lähes kaikki tilatut. levyt miellyttävät molempia. Tai no, ehkä tuo ukko ei kuitenkaan vapaaehtoisesti pistäisi stereoihin Madonnaa.. Ainakin seuraavien artistien tuotantoa odotellaan kolahtavan ensi viikolla postiluukusta: Children of Bodom, Madonna, Portishead, YUP, Apocalyptica, Gawin DeGraw (se on ihan pelkästään mulle), Jenni Vartiainen ja Queen (jo pitkään himoitsemani kolmen Greatest hits-levyn boksi maksoi vaivaiset 16 €!). Olin ala-asteikäisenä kova Queen-fani ja minun ja hyvän ystäväni marraskuinen perinne oli viettää Freddie Mercuryn kuolinpäivää katsellen videolta muistokonserttia kynttilöitä poltellen. :) No mutta, eksyinpäs nyt siitä eilisestä illasta.. Joskus yhden aikaan yöllä päätettiin sitten kuitenkin lähteä pyörähtämään pihalla. Ja koska alakerrassamme oli tulossa pilkku puoli kahdelta, piti vaatteet kiskaista niskaan aika sutjakkaasti ja jättää meikkaaminen melko minimiin. Seuraavalla kombinaatiolla sitä tuli sitten syöksyttyä ulos.


1661634.jpg

  • musta trikoomekko syvään uurretulla selällä/GT
  • kengät/Seppälä
  • paljetticlutch/MakeUpStore
  • ihan suunnattomasti liian pieni farkkurotsi/Seppälä lasten osasto, koko 174 cm. Olen ostanut akin joskus 5 vuotta ja 20 kg sitten, mutten ole raskinut luopua. Vaikka paasaan itsekin liian pienten vaatteiden käyttöä vastaan, niin tuon naurettavan kittanan vedän kuitenkin silloin tällöin hartioille, kun en tarvitse varsinaisesti lämmikettä, mutta mikään muu riepu ei tunnu sopivan kokonaisuuteen. Eilenkin testasin ensin mustaa bleiseriä, mutta kokonaisuus oli jotenkin liian täti. Eli nuorekkaampaa ja hieman rokimpaa asennetta tuomaan pääsi tuo muinaisjäänne.
Mulla oli jostain syystä tuossa asussa ihan suunnattoman pitkä ja jopa normaalia hoikempi olo. Pitäisi varmaan aina pukeutua pikkumustaan ja korkkareihin!

Jo eilen illalla oli päätetty, että tänään käydään murun kanssa yhdessä vilkaisemassa alennusmyyntejä. Itse lähdin vilkaisemaan nimenomaan yksiä Lindexin korkeavyötäröisiä farkkushortseja, jotka Polka Dotsin Jonna oli löytänyt puolella hinnalla. Minun harmikseni ja ympäristön ja kanssaeläjien onneksi kokoa 44 ei ollut enää jäljellä. Ihan tyhjin käsin reissulta ei kuitenkaan tarvinnut palata, mutta siitä tuolla alempana, ensin shoppialureissun outfit.


1661637.jpg

  • harmaat housut/ Lindex
  • mohairtunika/Designed and made by Mun Mamma (tarkempaa kuvaa tuosta täydellisestä neuleesta täällä)
  • korkkarit/Seppälä
  • nahkalaukku/Kirppislöytö
  • nahkatakki/Ellos
Ja sitten viimein se löytö! Murun kanssa yhteisillä ostosreissuilla tarkastetaan aina TopSport, sillä mies löytää sieltä itselleen tosi paljon vaatteita ja kenkiä. Kenkiä sieltä lähti mukaan tänäänkin, miehelle kahdet ja itselle yhdet. Olen aivan innoissani ja ihastunut! Katsokaa ja ihastelkaa.


1661740.jpg

Vihdoinkin sirot ja täysin salonkikelpoiset tennarit. Järkevin ja käytännöllisin kenkäostokseni sitten talvella hankittujen bikerbootsien. Ovat äärettömän mukavat ja  henkäyksen kevyet jalassa. Tämän päiväiset korkkarit tekivät vesikellon päkiääni, joten seuraavan kerran lähtiessäni kilometrien mittaiselle shoppailumaratonille kiskaisen jalkaani nämä kaunokaiset. Kuten kuvastakin näkyy, kengät ovat Adidaksen. Ne olivat tarjolla puoleen hintaan, joten maksettavaa jäi 45 €. Sekin on aika paljon, mutta tällä kertaa laatu taitaa korvata määrän, kun kerran on tennareista kyse. Niitä kun kaapistani löytyy vain muutamat, eikä niistä yhdetkään ole ulkonäöltään kovin siistit. Korkkareissa ja muissa hömpöttely kengissä taas määrä korvaa usein laadun, koska niitä on kiva vaihdella usein ja viipyvät yleensä jalassa lyhyitä aikoja kerrallaan.

Muuta en sortunut ostamaan, vaan kiikutin Onlyssa sovittamani suloisen mustan mekonkin takaisin hyllyyn  70% alehinnasta huolimatta, kun totesin kaapissani olevan jo melko monta mustaa mekkoa. Miehelle puolestaan tarttui mukaan ne jo aiemmin mainitsemani kahdet kengät (yht. 45 €) sekä  Jack & Jonesista farkut ja reisitaskuhousut (yht 55 €). Shoppauskierros päätettiin Juhannukselle tyyppilliseen tapaan Alkoon, josta haettiin pullo Bacardi Razzia ja minulle ranskalaista siideriä. Eli kokonaisuudessaan kallis reissu alennsmyynneistä huolimatta. "Tonni menee , kun tontilta poistuu", tapaa äitini aina sanoa ja markoiksi käännettynä aika tarkasti niihin lukemiin päästiin. Pitäis vaan pysytellä kotona.

Mikäs on lukijoiden tuomio Hopeanuolille? Entäs joko alennusmyyntishoppaus on aloitettu?