Kiitokset kaikille edellisen postauksen kenkä-äänestykseen osallistuneille. Äänet menivät selkeästi ykkösvaihtoehdolle, eli en saanut tukea omalle päätökselleni, joka kallistui kuitenkin paksummalla pohjalla varustetun parin puoleen. Muutama kommentoija huomautti platformien aiheuttamista Spice Girls viboista, mutta ajattelin silti uskaltautua tilaamaan kakkoset. Malli näytti mukavammalta jalkaan ja jotenkin astetta tyttömäisemmältä. Sekin on kuitenkin omasta mielestänikin totta, että ykköset olisivat olleet enemmän nimenomaan gladiaattorihenkiset, mutta vaaka kallistui loppupeleissä hitusen kuitenkin platform-versioiden puoleen. Ne siis klikkasin tulemaan. Katsotaan nyt ovatko oikean kokoiset ja muutenkaan mieleen. Jos ei niin ole, niin pistän kyseiset kengät sitten täällä blogissa myyntiin. Kyllä ne varmasti hyvän kodin löytävät kävi kuinka tahansa.

Mutta sitten muiden juttujen pariin. Esittelyssä muutama viime aikojen hankinta. Olin taas eilen Tampereella töissä ja jäin sitten yöski siskoni luokse, jotta sain viettää aikaa ihanan Himpulan kanssa. Tänään nappasin vauvan rattaisiin ja lähdin pienelle kauppakierrokselle hänen kanssaan. Himpulan lempikauppa on siskoni mukaan Gina Tricot, jossa vauveli on ihan onnellisen oloisena vaunuissaan kitisemättä koskaan. Se johtuu luultavasti siitä valtavasta naishormonin määrästä, joka liikkeessä leijailee, sekä mukavasti jumputtavasta musiikista. Sinnepä suunnattiin sitten ensimäisenä ja jotain tarttui toki mukaankin.

1649233.jpg

Tuota mustaa avoselkäistä trikoomekkoa katselin jo viime kerralla GT:ssa käydessäni, mutta silloin ei silmääni osunut kokoa XL, joten loimi jäi kauppaan, koska en halunnut sellaista makkaran kuorta, jolta L-koko päälläni näytti. Tänään kuitenkin superjumbomaxi-kokoa oli jälleen saatavilla ja nappasin koltun mukaani. Pitkää pinkkiä toppia olen myöskin etsiskellyt kesägarderoobini yhdeksi peruskiveksi jo jonkin aikaa, joten kympillä tarjolla ollut painijaselkäinen versio pääsi myös kassalle asti.

Ja sitten se loistava bonus-löytö. Alla oleva niittivyö toi mieleeni mukavat Carrie-fiilikset, joten se oli pakko napata mukaan. Carrien vyö leffassa oli kylläkin leveämpi, kolmi-rivinen ja hopeisin niitein varusteltu, mutta tuollaiset pikku seikat eivät paljoa hetkauttaneet nähdessäni hintalapun. Vyö maksoi normaalin 12,90 € hinnan sijasta 1,90 €!

1649239.jpg

GT:sta matka jatkui Seppälää,sähköpostiini tulleen "lauantaina ja sunnuntaina kaikista ale-hinnoista vielä -20% klubi-kortilla"-viestin hiukuttelemina. Se putiikki oli kuitenkin nopeasti tarkastettu rytkyjen ollessa yhtä tylsiä kuin aiemminkin ja Himpulan osoittaessa pieniä mielenosoituksen merkkejä. Ilmeisesti Seppälän ilmapiiri ei ole riittävän nais-feromoni pitoinen tai sitten musa ei ollut pojan vaativan mielen mukainen. Olin siis ihan valmis jo suuntamaan vankkurit takaisin kohti kotia, kunnes keskustorin paikkeilla vaunusta alkoi kuulua tuttua uni-laulua. Himpulalla on tapana "laulaa" itsensä uneen melkoisen äänekkäällä yninällä, joka on viime aikoina saanut myös melkoisia hevi-örinä vivahteita. :) Koska laina-vauva tuhisi onnellisesti liikkuvassa hotellissaan, saatoin hyvin vielä katsastaa henkkamaukan. Jos Himpula olisi vaan jatkanut kitinäänsä olisin säästänyt nekin rahat, jotka sinne hemikselle sitten jäivät. Sieltä nimittäin tarttui mukaan kolmen ja puoloen euron leggareiden lisäksi alla olevassa kuvassa näkyvä musta trikoohame.

1649178.jpg

(Mitä, minullako muka yli-ojentuvat polvet? Muutenkaan eivät oikein kuulu kroppani parhaisiin puoliin nuo möykkykasat. 14 vuotta lentopalloa ei päästänyt polviani mitenkään helpolla, joten ne ovat kaikenlaisia patteja ja rustottumia täynnä. Mutta niillä mennään!)

Mä näytän melkoiselta norsulta tuossa oikean puoleisessa versiossa, joten se tuntuu turhan uskaliaalta näillä mahamakkaroilla. Testasin kuitenkin päälle tuota pitkää neuletakkia ja se slimmasi vaikutelmaa kummasti piilottamalla hieman tuota puskuri-osastoa. Eli noin voisin kuvitella pääseväni hyödyntämään hameen korkeaa vyötäröä niin, että sitä ei kuitenkaan tarvitse piilottaa kokonaan paidan alle. Nuo omasta mielestäni hölmön näköiset valkoiset napit ajattelin riipaista hamosesta pois. Pistävät liikaa silmään.

Kuvassa päällä myös Catalogin -50% alesta saapuneet violetti Body 3,50 € ja hopean väriset gladiaattori-sandaalit 6 €.

Samaisessa kuvassa näkyvissä myöskin uusi viime maanantaina parturista hankittu uusi tukkani. Etuosa jätettiin aika entisen mittaiseksi, mutta takaosa raapaistiin koneella ihan lyhyeksi ja väri vaihtui ruskeasta lähes mustaan. Ihanaa kun sai niskan taas paljaaksi, niin sen kuuluu kesällä ollakin!

Tuli muuten tuolla ostosreissulla karmeita ajatuksia mieleen. Työnsin tosiaan edelläni niitä vauvan vaunuja ja tajusin kauhukseni vilkaistessani kuvajaistani jonkun kaupan ikkunasta, että olen ulkomuodoltani ihan just sen näköinen, että vauva voisi olla omani enkä olisi ehtinyt tiputtaa vielä yhtään raskauskiloa. Vielä kun mammani kertoi nykyisen painonsa masennuin ihan täysin. Äitini ei vielä koskaan elämäni aikana ole ollut minua laihempi, mutta nytpä on, ja vielä kokonaiset viisi kiloa! Täräyttelinkin siis Keventäjiin uudet tavoitteet sun muut ja päätin ottaa itseäni jälleen huomenaamuna niskasta kiinni ja jatkaa repsahduksen kokenutta keventämistä. Jos vaikka yhden vaatekoon onnistuisin kesän aikana nipistämään, voisin olla ulkomuotooni huomattavsti tyytyväisempi. Taidan rynnätä aamulla ennen töihin menoa lenkille uusissa Puman trikoissani!

Mitäs mieltä ihan mistä tahansa? Voiko neiti-XL pitää tuollaista korkeavyötäröistä hametta noin itsekunnioitustaan menettämättä? Entä millaisen tuomion saa tupeeni tällä kertaa?