Minulla on suuren suuri probleema. En osaa tehdä päätöstä kaksien kenkien välillä, joten pistän pystyyn äänestyksen. En kuitenkaan lupaa, että loppujen lopuksi toimisin äänestystuloksen mukaisesti. Asiahan on niin, että aina kun nainen pyytää muiden mielipidettä pukeutumista koskevaan kysymykseen, hän vain odottaa saavansa vahvistuksen jo tekemälleen päätökselle. :) Mutta sitten asiaan.

Eli himon kohteena on kahdet kiilakorkoiset gladiaattorisandaalit. Molemmat samalta kauppiaalta eBaystä. Olen varma, etten voi elää tätä kesää ilman tuon tyyppisiä jalkineita. Enhän?

Nro 1. Näiden hinta olisi postikuluineen 31 $ eli n. 20 €. Erona toisiin kenkiin on avonainen takaosa ja ohuempi pohja.

1646215.jpg

Nro. 2 ovat hitusen kalliimmat eli 38 $, joka on vajaat 25 €, eli ei ole hirveällä hinnalla pilattu näitäkään. Eroa edelliseen on siis tuo suljettu takaosa ja platform-pohja. Remmejä näyttäisi olevan molemmissa yhtä paljon.

1646217.jpg

Pistäkääpäs siis oma mielipiteenne kommenttiboksiin, niin nähdään tukeeko se omaa jo lähes varmaa päätöstäni. Vai joudunko loppujen lopuksi ottamaan molemmat! Yhteensä kengille tulisi postikuluineen hintaa n. 42 €, joten yksi mahdollisuus on siis tilata molemmat ja myydä sitten ne huonommin jalkaan passaavat pois. Ostajaa kun ei varmaan tuollaisille olisi vaikea löytää. Vai olisiko? ;)  Mutta jos nyt vaan tyytyisiin toisiin..

EDIT: linkki kyseisiä jalkineita ja monia muita ihanuuksia myyvään eBay-storeen tulee tässä http://stores.ebay.com/shoes-festival