Mammani on lähdössä taasen muutamaksi viikoksi Italiaan ja hän käski tehdä listaa tuliaistoiveista. Mammahan tunnetusti tykkää kantaa minulle mukavia vaate- ja kosmetiikkaylläreitä reissuiltaan. Eikä minulla tietenkään ole mitään sitä vastaan! :)

Ajattelinkin nyt sitten kokoilla yänne blogiin sellaisia vaatteita, kenkiä tai laukkuja, jotka ovat tämän hetkisellä "tahtoo!!!"-listallani. Täältä mammakin voi sitten vilkaista, että millaisten juttujen perään kannattaa erityisesti pitää silmät auki saapasmaan putiikkeja tyhjennellessä. Ja trust me, se tosiaan tyhjentää niitä putiikkeja, mun mutsilla on musta vyö shoppailussa ja nuo etelän leirit ovat todellista tehotreeniä!

Sitten itse himottuihin ihanuuksiin: olen jo hetken aikaa vilkuillut kenkäkauppoja toivoen eteeni osuvan juuri oikeanlaiset kohtuu edulliset gladiaattori-henkiset korkkarit. Sovitin noita kollaasin vasemman yläkulman lakeeri-kiilakorkoja Biancossa viime viikolla ja näyttivät korkoa lukuunottamatta aivan täydellisiltä. Olisin voinut sopeutua jopa kiilakantaan, joka takaa päin näytii aivan ohuelta stielttikorolta, mutta en mitenkään kykene sopeutumaan 119 € lompakkoa vakavasti haavoittavaan hintaan.

Eli mamma huomio! Pidä silmäsi auki seuraavassa kollasissa esiteltyjen oloisten kenkien varalta. Väri musta, korkoa saa olla reippaasti, avonainen kärki  ja törkeesti solkia ja remmejä, niin hyvä tulee!

1548859.jpg

Kengät riveittäin ylhäältä vasemmalta lähtien: Lakeerikengät Bianco 119 €, paljetti ja helmikoristeiset kiilakorot Miss Sixty from Asos 106 €, krokokuosiset Nine West 69 $, puukorkoinen platform Asos hinta kateissa, kiilakorko Nine West 89 $, Miss Sixty from Asos 159 € , vetskarikorkkarit Asos 76 €, niittikoristeiset Burberry from Net-a-porter 799 €,  solkikorkkarit Nine West 69 $, superkorkeat stilettikorot eBay alkaen 17,99 $.

Mun ehdottomat lempparit on nuo melko rokkihenkiset Burberryt. Lompakkoystävällisemmistä vaihtoehdoista ottaisin kaikaista mieluiten nuo vasemman alalaidan päältä umpinaiset Nine Westit. Kyseienen pulju ei kuitenkaan toimita Suomeen, enkä ole kyseiseen malliin törmännyt myöskään eBayssä, joten ne jäävät vain haaveilun asteelle. Asoksen tarjoamista malleista ei mikään kolahda niin lujaa, että olisin kiinnostunut maksamaan kenkien hinnan lisäksi yli kolmen kympin postikulut. Oikean alareunan hulppealla korolla varustetut keinonahkaiset solkihässäkät, joiden merkkiä en tiedä, löytyvät eBayssä paristakin eri puljusta, samoin Nine Westin korkeat kiilakorot. Noita alareunan tappajakorkoja olen muutamaankin kertaan mietiskellyt, mutta luulen, että menisivät korkonsa takia kenkäkaapissa osastolle "käytetään liian korkean korkonsa vuoksi vain kerran vuodessa tunnin verran". Eli ei taida kannattaa. (huomaatteko, perustelin juuri järkisyillä miksi minun ei tulisi ostaa jotain kenkiä. Uskomatonta.)

Eli yhteenvetona voidan todeta, että tällä hetkellä ainoa toivoni taitaa olla mamma ja hänen ilmiömäinen shoppailuvainunsa. Pidetään peukut pystyssä, että jotain tässä nähdyn kaltaista tarttuisi haaviin!

Löysitkö sinä kuvasta omat lempparisi? Entä olisiko hyviä vinkkejä mistä löytää vastaavia ihanuuksia?