Kävin tänään töiden jälkeen hyvin pikaisesti pyörähtämässä kaupungilla. Tarkoitus oli ostaa pinkit sukkikset tai leggarit vapputiimellyksessä rikki menneiden tilalle. Legginssit löytyi ja muutama muukin pikku juttu.

1521982.jpg

Punnitsin pitkään seppälässä ottaisinko hillitymmän väriset pinkit legginssit vai nuo neoun-pinkit. Kuvasta näette kumpiin päädyin, olivat vielä 3 € niitä toisia halvemmatkin. Jonkin viirauksen saaneena kahmaisin mukaan toiset samanmoiset vielä neonkeltaisina! Voi apua, lapsuuden tuulipukuvärejä! Ajattelin, että voisivat olla kivat mun mustien mekkojen kanssa. Hintaa noilla ysäriällötyksillä oli 4,95 €/kpl.

HenkkaMaukalla kipaisin vain pikaisesti vilkaisemassa alstenosaston korutelineen, koska olen jo monta päivää kaivannut jotain kivaa killutinta kaulaani roikkumaan. Lastenosasto paikaksikin tarpeeni 1,90 € maksaneella mustalla sydänriipuksella. Samaiselta skidiosastolta löytyi vielä ihanamahtavahurmaava ja keveä musta huivi tollaisilla pääkalloperhoskuvioilla. HIntaa huiville jäi alennuksen jälkeen reilut pari euroa. Ihanihana!

Menessäni Sokokselle ruokakauppaan en malttanut olla vilkaisematta kosmetiikkaosastoa. Mutta hyvä, etten malttanut, sillä sieltä löytyi Goshin meikinpohjustustöhnä, Velvet touch faondation primer, alennettuna hintaan 8,90 € (norm. 15,90€). Olen haikaillut tuollaista pohjustus tuotetta ja yritin joskus tilata samantyyppistä tuotetta mm. MSCHIC:ltä, mutta heidän nettikauppa ei tee kanssani yhteistyötä, joten en onnistunut tuotetta saamaan. MSCHIC:in tuote olis maksanut 19 € + postikulut, joten siihen nähden Gosh oli hyvä löytö. Ainakin kädelle kokeiltuna tuote tuntui todella silkkiseltä ja miellyttävältä. Kerron toimivuudesta sitten kunnolla kokeiltuani.

Ja sitten ne "vahingossa" huudetut kengät, joist amainitsin jo viime postauksessa:

1521968.jpg

Elikkäs Bronxin nahkaiset saappaat soljilla. Olin katsellut näitä kaunokaisia sillä silmällä jo kaupassa, mutta reilun 150 € hinnan vuoksi meillä ei mielestäni ollut yhteistä tulevaisuutta. Joskus kuitenkin kohtalo puuttuu peliin! Selailin muutama viikko sitten Britti eBayta ja huomasin nuo saappaat. Hinta oli sillä hetkellä joku 10£ ja kohteen kiinnimenoon aikaa enää 7 min. Koska koko oli oma, niin ajattelin huudella huvikseni, ja katsoa sattuisiko kengät vahingossa irtoamaan halvalla. No melko halvalla lähti normihintaan verrattuna: maksoin saappaista postikuluineen n. 47 € ja ne on siis ihan uudet ja tulivat ihan kenkäkaupasta eikä yksityiseltä myyjältä. Ei nuo tietenkään mitkään kesämonot ole, mutta koska malli on ainakin omaan makuuni melko ajaton, niin uskon noiden olevan in vielä syksylläkin. Varren suu on minulle pohkeen kohdalta ihan hieman liian piukka, mutta ajattelin venytellä niitä kesän aikana hieman kotioloissa ja katsoa tilannetta sitten syksyllä uudestaan. Jos en ole onnistunut pienentämään kinttujani tai saanut varsia yhtään venymään, vien ne suutarin rääkättäväksi.

Mitäs mieltä te olette? Teinkö hyvät kaupat?

Sitten vielä yksi ostos, joka pääsi jo eilen päälle noin kymmeneksi minuutiksi, jonka tuloksena jäin vielä miettimään pitäisikö vaihtaa sittenkin kokoa pienempään.

1520427.jpg

  • legginssit/Lindex
  • pitkä roiske-toppi/H&M
  • punaiset korkkarit/Seppälä
  • tikattu kiiltävä laukku/kirpparilta
  • huivi/kirpparilta
  • nahkatakki/Ellos

Eli kyse on tuosta nahkatakista. Tilasin sen Ellokselta saamani "yksi tuote -50%"-lapun turvin, jolloin hintaa jäi 49,50 €. Koko on 44. Se näyttää tuossa kuvassa ihan ok:lta, mutta se tuntuu päällä hieman reilulta. hihat ovat turhan pitkät ja hartiatkin ehkä hivenen turhan leveät. Plussapuolia tuossa koossa olisi kyllä se, että syksyllä sen alle mahtuisi jotain muutakin kuin t-paita, ja hihojen pituus sallisi myös pyörällä ajon ilman, että käsivarret jäätyy. Takki mahtuu siis oikein hyvin kiinni, eikä jää liian piukean näköiseksi, kuten trendinä tuntuu katukuvasta päätellen olevan. Mitä, jos koko 42 onkin jo liian paljon nykyistä pienempi ja teen turhan vaihdon? Onko hieman iso kuitenkin parempi kuin sellanen just ja just? Mulla kuitenkin tuo etupuskuri vaatii hieman enempi tilaa, joten ehkäpä pienempi koko olisi muuten hyvä, mutta tissistä tiukka, ja sit olis hankala hengittää. :)  Ajattelenko takin syyskäyttöä ja pidän tämän koon? Sanokaa jotain!!! Auttakkee!! Kaikin muin tavoin takki on tosi unelma. Pehmeää nahkaa ja malli on mielestäni tosi kiva. Ja viittäkymppiä enempää en ollut siitä valmis maksamaankaan. Mutta hieman nyt mietityttää tuo kokopolitiikka.. Kaipaatteko parempia kuvia arvioitanne varten?