Tänään mulla oli töissä ihan toimistopäivä, eli pelkkää asiakaspalvelua ja koneella istuskelua. Koska tiesin välttyväni studiossa voimistelulta, saatoin sujauttaa jalkaani farkut ja kipikopikengät. Tänään päälle päätyi parikin ekakertalaista: paita ja kengät. En ole koskaan omistanut mitään noin vihreää vaatetta, mutta ajattelin uskaltautua kokeilemaan. Ja täytyy sanoa, että tykästyin melkolailla. Mitäs mieltä te olette kyseisen värin sopivuudesta kalpealle Tuhlaukselle?

1560560.jpg

  • korkeavyötäröiset farkut/Lindex
  • vihreä tuplatoppi/H&M
  • avokkaat/Lindex
  • kaulakoru/H&M

Kertokaas muuten mielipiteenne: kaipaanko minä kampaajalla käyntiä kipeästi, vai ihan todella kipeästi? Itse äänestän jälkimmäistä. Karvakasani tuntuu ihan superpitkältä ja päälliosa tuntuu ihan karmealta mättäältä. Minä niin kovasti  kaipaan sellaista superlyhyttä kesätukkaa! Oi tilipäivä, mikset jo ole täällä? (tukan ulkonäköön saattaisi tietenkin auttaa sekin, että jaksaisi aamuisin hieman vaivautua sen vuoksi. esim fööni, rootboost ja kasa muita tuotteita voisi saada aikaan kohtuullisen huijauksen...)

Millään kovin kummoisilla koroilla en tietenkään jaksaisi koko työpäivää kipitellä, joten jalkaan päätyivät melkoisen paksulla muutaman sentin korolla varustetut, Lindexin alekorista talvella hankkimani, tumman violetit avokkaat. Koska kengät pääsivät ekaa kertaa käyttöön vasta tänään,  ehdin aamulla hieman pelolla mietiskellä, että minkähänlaiset ne mahtavat olla pidempään jalassa pidettynä. Kymmentuntisen työpäivän jäljiltä  täytyy sanoa, että olen täysin lumoutunut kenkien mukavuudesta. Juuri sopiva korko koko päivän kopisteluun. Näiden ihanuuksien jäljiltä päkiät eivät huuda armoa illalla kotiin päästyäni. Veikkaan, että noista tulee mun vakio työkorkkarit. Ja tämän lystin minulle tarjosi Lindex kammottavaan 9,95 € hintaan. :)

1560374.jpg

Koska kaupunkimme joukkoliikenteestä vastaava pulju ei ole viitsinyt päivittää nettisivuilleen uusia, entisestään harventuneita aikataulujaan, minulle siunaantui eilen aamulla ylimääräinen vartti aikaa, jonka saattoi käyttää SPR:n mini-kontissa pyörähtämiseen. Ja monestiko kuvittelette tämän tytön päässeen kirpputorin ovesta ulos ilman, että kantamukset olisivat sisäänmeno hetkestä lisääntyneet? Niinpä.. aika harvoin. Eikä niin käynyt tälläkään kertaa. Tulin ulos 3,50 € köyhempänä, mutta en lainkaan vielä tiedä rikastuinko millään lailla. Ostin nimittäin jotain sen väristä, mitä en ole oikein koskaan käyttänyt.. Katsokaa ja ...ihailkaa? Ostokseni ovat nuo alla olevassa kuvassa esiintyvät avokkaat.

1560387.jpg

Lykkäsin tuohin kuvaan myös sen ainoan turkoosin asian, mikä kaapistani löytyi ennen noita kenkiä. Kyseinen Naf Nafin veskakin on ilmaíseksi saatu eikä kovin usein vielä käytetty, joten kyseinen villi sävy on tosiaankin minulle lähes uusi tuttavuus. Mutta jostain kumman syystä en kyennyt noita, kunnosta päätellen käyttämättömiä, kenkiä jättämään hyllyyn. En siitäkään huolimatta, että ovat sen verran isot, että joudun laittamaan niihin puolipohjalliset mikäli aion niitä käyttää. Eli toisaalta ihan dorka ostos, mutta kun joku niissä vaan veti puoleensa. Jotenkin ne oli niin sympaattisen,ja keväisen oloiset siellä hyllyssä ja erottuivat upeasti edukseen toisten hieman nuhjaantuneempien, pääasiassa mustien kenkien rinnalta. Mitä luulette, voisko noita jonkun asun kanssa käyttää, vai meninkö nyt ihan metsään? En ole osannut itse vielä pättää.