Ostin siis toissapäivänä sen pinkin hameen, jonka esittelin edellisessä postauksessa. Valittelin silloin myös sitä, että tällä kertaa ei sattunut olemaan Lindexin alekuponkia hallussa. Minä kun yleensä teen kaikki ostokseni kyseisestä liikkeestä noiden lähes kuukausittain tipahtelevien alelupausten siivittämänä. No, voitte arvata kuinka kävi.. ostin hameen toissapäivänä ja mitäs makasikaan eteisen matolla, kun saavuin eilen töistä kotiin.. Lindexin mainoskirje ja laapu, joka lupasi  -30% yhdestä tuotteesta ja -10% muista kyseisen ostokerran tuotteista. No, ei se olisi ollut parin kympin hameesta kuin 6 €.

Tänään töistä palatessani päätin siis poiketa Lindexin kautta vilkaisemassa olisiko siellä mitään kivaa mihin käyttää se alennus. (minun logiikkani kun on, että kaikki laput, jotka lupaavat alennuksen jostain vapaavalintaisesta tuotteesta ovat käytännössä pakote mennä ostamaan jotakin.) Toistaiseksi ainoa oikeasti kiinnostava vaate oli se sama hame violettina versiona. Se jäi vielä kauppaan, koska en tiedä onko väri ihan omani, mutta alennuskuponki on voimassa kuun loppuun, joten saa nähdä kuinka käy!

Ihan Lindexin nurkan takana kyyhöttää Glitter, joten ennen kotiin menoa pyörähdin vielä sen kautta. Se on nimenomaan pulju, josta en lähes koskaan osta mitään oikealla hinnalla, vaan ainoastaan silloin kun ovat reilussa alessa. Mielestäni kun esim. 10 € rihkamakorusta on ihan liikaa. Onneksi tuo kimallepulju kuitenkin myy tuotteitaan aika usein reippailla alennuksilla. Euron ja kahden euron korujen osataminen kun ei tunnu ollenkaan pahalta. Tänään kävi kuitenkin alennus-munkki laukun kohdalla korujen sijaan.

1577275.jpg

Tuijottelin tuota yllä olevaa clutchia ihastellen jo pari viikkoa sitten, mutta en todellakaan maksaisi tuollaisesta muoviviristyksestä hintalapun sanelemaa 24 € hintaa, vaikka se olisi kuinka suloinen. Tänään tuo veska kuitenkin kyyhötti yksinäisenä arkisempien pikkulaukkujen keskellä telineessä, jonka päällä oli hintakyltti, joka kertoi kaiken kyseisessä telineesä maksavan 6,90 €. Enää ei tarvinnut edes harkita. Liukuvärjätty kiiltelevä niitticlutch sopii hienosti uuden karkkihameeni kaveriksi ja luulen, että noita ystävyksiä on lähdettävä ulkoiluttamaan heti tulevana viikonloppuna. :) Laukussa on myös irrotettava hopean värinen ketjuhihna, mutta en usko sitä koskaan käyttäväni.

Muut alennuksessa olleet laukut olivat melko tylsiä, lukuunottamatta tuota samaista "lakeeri"-laukkua vaalean hiekan ja beigen sävyissä. Sekin olisi houkuttanut värinsä vuoksi, mutta toisaalta taas nuo niiti ei siinä versiossa tuntunut oikein sopivan kokonaisuuteen. Niinpä siis pelastin mukaani ainoastaan tämän viimeisen pinkki-violtein yksilön. Mitäs tykkäätte uudesta kullanmurustani?

Tämä taitaakin olla ensimmäinen värikäs clutchini... tai no, on minulla mustien, valkoisten ja ruskeiden lisäksi muutama punainen, mutta punainen on minulle niin perusväri, etten laske niitä osastoon "värikkäät". Mutta koska olen suuri clutch-mallisten laukkujen ihailija, voisin kyllä kuvitella haalivani kokoelmiini vielä muutamia kirkuvampia yksilöitä. Pradan kesämallistosta löytyy monta ihanuutta, jotka passaisivat hyvin omaan kätöseeni.. 

Yksivärisistä laukuistakin saadaan äärimmäisen kiinnostavan näköisiä, kun materiaalia käännellään, väännellään ja rutistellaan.

1577328.jpg

Murretuista väreistään huolimatta, myös nuo alimmat laukut ovat hurmaavia. Kauniit rypytykset ovat kuin kukkia!