Mun ei todellakaan pitäisi tällä hetkellä pitäisi roikkua netissä päivittämässä blogiani, vaan ahertaa koulutehtävien kimpussa. Huomenna taas lähtö lähijaksolle Tampereelle ja kalenterileiska on vielä tekemättä. Kaikki kuvat on onneksi jo otettu ja käsitelty. Lopputulos ei ollut oikein mairittelevaa, joten hieman jännittää millaista palautetta opettajalta tulee. Mutta siis.. postaan nyt siis vaan ihan nopsaan ja lyhkäisesti ja avaan sitten InDesignin ja aloitan aherruksen. Milloinkas sitä ikinä tulisi mitään tehtyä jos ei viime tingassa?

Olin myös viime viikolopun tampereella, sillä osallistuin työantajani kustantamana kahden päivän mittaiselle kursille, jonka aiheena oli "Muodikas muotokuva ylioppilaasta - muotimaailman virikkeitä nuoren muotokuvaan". Eli käsiteltiin asentoja, valaistusta ja kuvankäsittelyä. Oli todella mielenkiintoista ja opin useammankin uuden jutun ja sain ideoita.

 Lauantaina ennen kurssin alkua ehdin myös piipahtamaan hieman kaupungilla. Halusin vihdoin käydä tutustumassa GT:n valikoimiin, kun niin monibloggari tuntuu löytäneen kyseisestä kaupasta vaikka mitä. No, pettymys oli suuri. Lähes joka ikinen vaate, jota sovitin, oli todella kökköä laatua. Löysiä ja muodottomia trikooretkuja. Väittäisin tuon ensituttavuuden perusteella vertaillen henkkamaukan lumppuja jo laadukkaiksi. En siis haukkonut henkeä ihastuksesta minkään löytöjen äärellä. Mutta en myöskään julista putiikkia heti pannaan, vaan uskon, että saattaa sieltäkin joskus löytyä jokin hintansa väärti helmi. Vaikka huonolta vaikuttikin, niin ihan tyhjin käsin en pois päässyt, vaan mukaani tarttui puolella hinnalla alla näkyvä t-paita (4,45 €) ja punaiset ylipolven sukat (3,95 €). Paidassa ihastuttivat pirtsakat värit. Ja reilun neljän euron hinnalla minua ei harmita, jos/kun se menettää vähäisenkin muotonsa kahden pesun jälkeen.

1488802.jpg

Tässä siis eilisen vapaapäivän asu, kun kipaisin kaupungilla hankkimassa rekvisiittaa yhtä valokuvaa varten.

  • leveälahkeiset farkut/ H&M
  • t-paita/GT
  • hattu/H&M
  • laukku/Global, Stockmann (keltainen ei ole mikään paras kaverini, mutta omistan kuitenkin jopa 3 keltaista laukkua!)

Kuvassa on myös nähtävillä yksi kurssilta mukaan tarttunut juttu, eli tuo epilepsiakohtauksen aiheuttava tausta. Pahoittelen kovasti, että lähti vähän tuo homma hanskasta ja karkasi mauttomuuksiin asti. ;) Opin nimittäin ihan uusia juttuja Photoshopin siveltimistä ja tahdoin nyt sitten hassutella ja testailla muutamia netistä lataamiani brusheja. Odotan niin ensi viikonloppua, että ehdin uppoutumaan hetkeksi kunnolla photarin äärelle ja harjoittelemaan jotain oikeasti hienoja juttuja. En malta odottaa, päässä pyörii kaikenlaisia ideoita. :)

Luin muutes tänään Herttaisen kirjoittaman postauksen melanooma-kokemuksestaan ja siltä istumalta soitin lääkäriin ja varasin ajan luomen poistoon. Olen tuijotellut paria luomeani jo muutaman vuoden sillä silmällä, että ne kaipaisivat ammattilaisen mielipiteen, mutta sain itseäni niskasta kiinni tuon blogikirjoituksen luettuani. Sain ajan parin viikon päähän ja silloin todennäköisesti poistetaan yksi muotoaan ja kokoaan pikkuhiljaa muuttanut luomi rintojen alta. Toista, kainalossa sijaitsevaa "irtonaista" luomea taidan kuitenkin sillä kerralla vain näyttää ja kysyä mielipidettä, sillä ajatus puudutuspiikin pistämisestä kainaloon tuntuu karmaisevalta. Auts. Mutta käykääpä siis kaikki lukemassa tuo ajatuksia herättävä postaus ja muistakaa tarkkailla luomianne!

Loppuun vielä pari koulutöinä ottamani kuvaa. Jatkan yhdessä tehtävässä sillä samalla vanhalla korkokenkä-idealla, jota toteutin jo yhdessä vuosien takaisessa tehtävässä edellisessä koulussani. Niitä vanhoja kuvia on ollut blogissa muutamia aiemmin esillä. Nyt olisi vaan tarkoitus saada otettua uudet kuvat huomattavsti aiempia paremmin. Vielä ei kovin hyvältä näytä, mutta tätä aihetta on aikaa treenata koko kesä. Eli tätä "tosinainen ei koroista luovu"-osastoa tullaan varmaan näkemään täällä jatkossakin. Toivottavasti ette kyllästy!

1489010.jpg

 

1489016.jpg

Tän jälkimmäisen kuvan nimi on "Uuden vuoden lupaus", eli tulee olemaan tammikuun kuva. :)

Ja nyt mä ihan oikeasti alan tekemään ne kouluhommat loppuun...