Muistan jonkun lukijan toivoneen monta postausta taaksepäin sijoittuneessa kommentissa, että esittelisin joskus lempi kosmetiikkatuotteitani. Yhden sellaisen postauksen olenkin jo kauan sitten väsännyt, mutta ajattelin tänään hieman valottaa hieman sitä, millaisilla tuotteilla normaalisti naamavärkkiäni maalaan. Voin kertoa, että omistan ihan hurjan paljon meikkejä, joten naamaan saakka päätyvät tuotteet vaihtelevat todella usein. Tykkään aina esim. jostain meikkivoiteesta vaikkapa viikon verran ja seuraavalla viikolla käytänkin jotakin toista.

Merkeistä rakkain on Dior, mutta minulta löytyy myös paljon mm. Guerlainia, Clarinsia ja sitten yksittäisiä tuotteita monilta markettimerkeiltä. Oikeastaan minulla tulee mieleen hyvin vähän sellaisia tunnettuja merkkejä, joiden tuotteita en omistaisi laisinkaan. Rimmel taitaa kuitenkin olla sellainen ja Clinique, noin nopealla pohdinnalla. 

Etenkin pohjustustuotteissa luotan usein Dioriin, luomiväreistä tykkään Diorin lisäksi esim. IsaDorasta ja Make Up Storen napeista. Nyt uutena luomiväriystävyytenä on kuvioihin tullut mukaan jenkkimerkki NYX, jonka tuotteita saa esim. eBaysta ihan hullun halvalla. Ripsareissa jälleen ykköspaikan saa Dior ja erityisesti Diorshow ja MaximEyes. Tällä hetkellä on kuitenkin muut merkit käytössä, koska olen saanut useita ripsivärejä ilmaiseksi arvonnoista tms. Huulipunissa ja kiilloissa paras frendi vaihtuu myös lähes viikoittain. Pitkään vannoin Diorin Addict-kiiltojen nimeen, mutta sitten kokoelmani kasvoi mm. useilla Clarinsin hoitavilla kiilloilla sekä Estee Lauderin jumalaisen tuoksuisella Pure Popsilla, joten huipulle tuli tunkua.

Mutta, sen pidemmittä löpinöittä tämän päivän maaleihin.

1462034.jpg

  • Alle tuli tietenkin kuvasta uupuva kosteusvoide, joka itselläni on tällä hetkellä pitkäaikainen suosikkini Lancasterin Aquamilk. Kyseistä merkkiä ei tietojeni mukaan enää tuoda maahan, joten sitä pitää sitten rontata rajojen ulkopuolelta. Viimeisin purkkini onkin joululahja mammalta. Hintaa törpöllä oli Italian maalla tietääkseni n. 35 €, eli ei kuitenkaan mitään superkallista.
  • Meikin alle sipaisin vielä No7:n Radiant Glow beauty lotionia, joka antaa kasvoille hieman hehkua.
  • Pienet virheet peittelin alekorista testimielessä ostamallani Maybellinen dream mousse peiteaineella. Osoittautunut muutaman viikon käytössä melko miellyttäväksi tuotteeksi, joka peittää ainakin oman lärvini nyppylät melko hyvin. Tykkään myös tökötin vaahtomaisesta ja samettisesta koostumuksesta. Pikku purnukan oikeata hintaa en tiedä, mutta itse pulitin siitä vitosen.
  • Kuvasta puuttuu valokynä, mutta sitäkin toki tuli tuhrailtua silmänalusille. Tällä hetkellä on käytössä rahapulassa ostettu No7, mutta sen loppumista odottelee jo omankin meikkipussin klassikoksi päätynyt YSL: Radiant touch.
  • Tällä viikolla vihdoin aukaisin jo joululahjaksi saamani Diorskin Forever meikkipuuterin. Olen pihtaillut sitä kevät- ja kesäkäyttöön, koska silloin pärjää hienosti ilman meikkivoidetta. Talvella, kun kaipasin parempaa peittoa, käytin yhdistelmää Diorskin tai muu meikkivoide ja YSL:n kivipuuteri. Mutta päätin siis siirtyä kesäaikaan ja avata jumalaisen Diorini.
  • Kevyitä varjostuksia leukaperiini sivelin Diorin aurinkopuuterilla ja poskille annoin väriä uudesta ihastuksestani NYXin mosaic powder poskipunapaletista. Näin tuollaisen paletin yhdellä tutulla ja ihastuin sen ulkonäköön, joten syöksyin heti eBayhin. Kaksi poskipunaa ja kaksi luomiväritrioa postikuluineen jenkeistä tulivat maksamaan hieman alle 20 €.
  • Lämmintä hohdetta kullan väristen korvisten seuraksi puolestaan pyöräytin Guerlainin Les Météorites Dorées kuulilla.
  • Luomille päätyi tänään NYXin trion platinum pink/salmon/jazzy bronze sävyjä. Ja lisäksi kulmaluille hieman korostusta IsaDoran voidemaisesta valkosiesta luomiväristä.
  • Silmät rajasin jollakin käteen sattuneesta lähes kymmenestä Diorin rajauskynästäni. Olisko ollut vedenkestävä versio tänään. Alaluomien sisäpinnoille tuli pyyhkäistyä viivat Guerlainin valkoisella rajauskynällä.
  • Luonnostaan tummat kulmakarvat eivät väriä kaipaa, mutta ne menivät ojennukseen No7:in värittömällä kulmakarvageelillä. Ripset taas saivat värinsä Mintun arvonnasta voittamastani Max Factorin masterpiece Maxista.
  • Huulia rajailin Diorin korallin sävyisellä rajauskynällä ja kiillotin ne Clarinsin jumalaisen samettisella kiillolla.

Voi herran jestas mikä lista! Ja kysessä oli siis viiden minuutin kevyt kenttämeikki, kun tiedossa oli vierailu kaverin vauvaa katsomaan ja anopin luo. luulisi, että tuollaisella arsenaalilla olisi naama kokenut jo melkoisen muodonmuutoksen, mutta eipä taida kummoista vaikutusta olla havaittavissa.. vai onko?

1462030.jpg

Tukkaan en tänään, kuten en juuri muinakaan päivinä, jaksanut laittaa oikeastaan mitään tököttejä. Annoin sen vain kuivua paikalleen ja heitin hieman lakkaa päälle, ja sen kyllä lopputuloksesta huomaa. Silloin, kun jaksan vaivautua föönin eteen ja muutenkin asentamaan kuontaloani parempiin asemiin, käytän pääasiassa Tigin tuotteita.

Loppuun sitten vielä tämän päiväinen kyläilyasuini, jonka haluan esitellä siihen sisältyvän kirpparilöydön vuoksi. En ole koskaan ollut mikään nahkatakki ihminen, mutta olen kuitenkin silmäillyt kirpputoreja sellainen mielessäni. Etupäässä toiveissa olisi tietenkin musta rotsi, mutta hinnan ollessa riittävän alhainen saattaa muukin väri kelvata, kuten kävi viime viikolla. Olin juuri ehtinyt päättää päässäni kiroilevan lauseen nahkatakkien ylihinnoittelusta kirppiksillä, kun silmäni sattuvat kuvassa näkyvään kamelin ruskeaan yksilöön. Hintaa oli lappuun kirjoitettu huimat 6 €.  Minua hieman mietitytti onko se värinsä vuoksi liian keski-ikäinen ja tätimäinen omaan tyyliini, mutta kiva malli ja olematon hinta voittivat minut puolelleen alle sekunnissa. Ajattelin yhdistellä sitä lähinnä juuri farkkujen kanssa kuten tänäänkin. Takissa on pieni pystykaulus ja tikkaukset hartioissa ja kyynärpäiden kohdalla.

1462037.jpg

  • Farkut/Lindex
  • tunika/H&M
  • hapsuhuivi/7 vuoden takainen kirppislöytö
  • nilkkurit/Tamaris
  • laukku/kirppis
  • korvikset/Glitter

Mitäs olette takista mieltä? Oliko hyvä ostos? Passaako lainkaan habitukseeni?