Mulla oli eilen vapaapäivä, joten tuli pyörähdettyä kaupungilla kahvittelemassa kaverin kanssa. Kahvittelujen jälkeen tapettiin hieman aikaa katsastamalla kauppojen kevät-tarjontaa, ja taisipa jokunen kuolatippa valahtaa lattialle ihania korkkareita vilkuillessa. Onneksi mikään pari ei kuitenkaan näyttänyt aivan ylitsepääsemättömän ihanalta. Pahimpia sydämentykytyksiä taisivat aiheuttaa yhdet mustat niitein somistetut korkkarit, mutta uskon voivani elää ilman niitäkin. (ainakin seuraavaan palkkapäivään saakka ;) Livetilanteen jälkeen jatkoin siedätyshoitoa vielä selailemalla nettikauppojen kenkäosastojen tarjontaa. Ja koska halusin kokeilla netistä löytämääni photoshopin polaroid-actionia, niin kokosin tänne muutamat kivoimmat jalkineet Elloksen valikoimista. Kyseisen puljun kenkätarjonta on parin viime vuoden aikana parantunut melko huimasti ja pitää nykyään sisällään joitakin malleja mm. seuraavilta merkeiltä: Bronx, Björn Borg ja BullBoxer.

1327676.jpg

Yllä olevissa Bronxin avokkaissa viehättävät sekä kärjen, että koron kauniit muodot. Andiamossa kyseistä kenkää näkyi myös kauniissa turkoosin sävyssä.

1327681.jpg 1327678.jpg

Nilkkureiden malli on avonaisen sivunsa vuoksi mielenkiintoinen, mutta väri on ikävän likaisen oloinen. Mustien Bronxien ihanuus on niiden maryjane mallissa. Tuollaiset remmikengät ovat minusta todella hurmaavia ja ihmettelenkin miksen sellaisia omista.

 

1327680.jpg 1327679.jpg

Juuri tuon korkuiset ja näköiset mustatkorkokengät minulta vielä puuttuvatkin. Kartion mallinen korko tekee kengistä todella ajankohtaiset. Kullan hohto ei ole out vielä tänäkään keväänä. Itse tykkään yhdistää kultaiset kengät esim. ruskeisiin vaatteisiin. Viime kesän eniten käyttämäni kengät taisivat olla kultaiset nahkaballerinat. Myös korollinen versio kelpaisi. 

1327683.jpg

Oi! Yllä olevissa Björn Borgin avokkaissa on juurisopiva pikahdus piristävää pinkkiä, mutta koron malli ei sytytä. Säästyn siis näiltäkin.

Mitä viime postauksessa itkemääni karmeaan tissiliivikokoon tulee, tunsin itseni oikeastaan melko hoikaksi ja liivikokoni inhimilliseksi katsoessani nelosen kamalaa Läskiseksin ABC-dokumenttia, jossa 317 kg naisen liivikooksi ilmoitettiin 173K! En tiennyt tissiaakkosia olevan noin pitkälle, olen kuullut kuppikoosta H, mutta että I, J ja vielä K. Hui.