Arvatkaa mikä päivä  ma 17.3 on? No, tänään on minun koulupäivä Tampereella, tänään on myös päivä, jolloin telkasta tulee huippumalli haussa... Mutta mikä hienointa, tänään on Tyyliä metsästämässä-blogin 1v synttäripäivä! Muistin aloittaneeni blogin kirjoittamisen maaliskuussa ja kaivelin vanhoja postauksia nähdäkseni ensimmäisen postauksen julkaisupäivän. Onneksi tarkastin asian tänään enkä vasta viikon päästä, ettei synttäripäivä ehtinyt lipsahtaa ohitse.

1381683.jpg

kuva: sxc.hu

En ole tainnut koskaan mainita millaisessa tilanteessa ja miksi päädyin oman blogin aloittamaan. Tasan vuosi sitten olin kotiutunut muutamaa päivää aiemmin sairaalasta, jossa minulta oli avoleikkauksessa poistettu pieni ylimääräinen kohtu. (Juu, luit ihan oikein. :) ja viikkoa myöhemmin leikeltiin suuvärkkiä. Sairaslomaa oli sitten edessä lähes kuusi viikkoa, ja tikatun mahan kanssa piti aluksi ottaa melko iisisti, joten aikaa tuli kulutettua netissä melko roimasti. Löysin tieni muutamaan muotiblogiin ja ehkä pari päivää tuumailtuani väsäsin oman. Alun postaustahdista (huhtikuussa 24 postausta) voikin huomata, että blogi sai alkunsa puhtaasti siitä, että tarvitsin jotain puuhaa pitkiin sairaspäiviini. Sairasloman vihdoin loputtua olin kuitenkin jo niin koukussa puuhaan, että blogi jäi osaksi elämääni normaalirytmiin palattuanikin. Tilaajia blogilleni siunaantui jo ensimmäisen kuukauden aikana huimat 50! Kaiken kaikkiaan vuosi on kerryttänyt 125 postausta ja tilaajia blogilistalla 215 kpl. Postaustahti ei ole enää alkuaikojen veroista, mutta eipä ole elämäntilannekaan samanmoinen.

Aihepuoli on selkeästi painottunut nykyään omiin asuihini ja ostoksiini. Mutta keskeneräisiä asiapostauksiakin roikkuu odottamassa loppuun saattamista ja julkaisua. Kesken ovat mm. toivottu juttu neulemateriaaleista ja niiden hoidosta, eBay ostos-juttu, häämessuilta alkunsa saanut juttu hieman erilaisista hääpuvuista, noin esimerkkinä. Toivottu on myös juttua tämänhetkisistä lempi kosmetiikkatuotteista sekä lempivaatteistani. Tuo lempivaatejuttu olisi sopinut hyvin tähän synttäripäivään, mutta nyt on koulutehtävästressin takia aika kortilla, joten ei ehdi kuvamaan vaatteita. Katsotaan mitä juttuja saisin puserrettua ensi viikonloppuna, kun on hieman vapaata tiedossa. Voisin silloin rentoutua bloggaamalla. :) Mä ihan todella itsekin tahtoisin saada niitä keskeneräisiä juttuja julkaisukuntoon, kun vaan keskittymiskyky joksus riittäisi.

Jotta postaus ei vaipuisi täysin sanalliseksi saasteeksi, niin vilkaistaanpa muutamia upeita pikkumustia, joissa kelpaisi juhlia jonkun muunkin kuin blogin syntymäpäivää. Kaikki mekot löytyivät upeista hääpuvuistaan tunnetun Cymbelinen mallistosta.

1381687.jpg

Itselleni kelpaisi eritoten tuo vasemman puolimmainen läpinäkyvällä yläosalla varustettu ihanuus, jossa viehättää nuo helman söpöt laskokset. Aloinkin pohtimaan noiden kuvien myötä omaa pikkumusta tilannetta.. (Ja nyt täytyy myöntää, että en oikein meinaa muistaa mitä kaapistani löytyy..) Ikävä totuus taitaa kuitenkin olla, että mitä sieltä ikinä löytyykin, on liian piukkaa päälle puettavaksi. :( Yksi melkoisen sopiva musta mekko taitaa minultakin onneksi löytyä, nimittäin tässä postauksessa esitelty Elloksen mekko jonka helmasta myöskin löytyy laskoksia. Ja joustavan materiaalinsa ansioista uskoisin sen olevan jopa päälle puettavissa. :)

Minkäslainen on lukijat teidän pikkumusta-tilanteenne? Sellainen pitäisi ohjeiden mukaan löytyä monikäyttöisyytensä vuoksi joka tytön kaapista, mutta löytyykö? Onko kyseessä perinteinen kotelomekko vai jokin persoonallisempi versio?

Uusia postauksia ei nyt juhlapäivästä huolimatta ole luvassa enne viikonloppua, sillä lähden tänään Tampereelle oppisopimuskoulutukseni lähijaksolle. Koko sunnuntai päivä (klo 14:30-23:45) meni koulukaverin kanssa kuvatessa, photoshoppaillessa ja omaa esitettä suunnitellessa. Suuri kivi vierähti sydämeltä, kun saatiin kaikki tehtävät kuntoon ja voi hyvillä mielin mennä huomenna kouluun kuuntelemaan rankkaa palautetta työnsä tuloksista. :) Ilahdutankin teitä jälleen kerran esittelemällä yhden koulua varten ottamani kuvan. Tai no, koska olen itse mallina, niin nappia oli painamassa koulukaverini Juha, mutta ohjeet kuvan ottamiseen ja valojen säätäminen menee omaan piikkiin.

 

1381678.jpg

Noin hyvän näköisen minustakin saa, kun jaksaa hetken photoshoppailla. :)

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin...