Noin 4-5- vuotta sitten muutin pukeutumistani rokkikauden jälkeen astetta tyttömäisempään suuntaan ottamalla mustan rinnalle käyttöön pinkin värin ainaisen kirkkaan punaisen sijaan. Jonkin aikaa kestäneellä pinkki-musta kaudella lähes kaikki asusteeni olivat pinkkejä, niin kengät laukut, korut kuin huivitkin. Pukeutumisessa värit kuitenkin vaihtelevat niin vuoden aikojen kuin muodinkin mukaan (paitsi musta on ja pysyy aina!), joten pinkit vehkeetkin saivat jäädä kaappien pohjalle pölyttymään, kun aloin laajentaa vaatekaappini värimaailmaa murrettuihin ruskean, vihreän ja oranssin  sävyihin. Onneksi fiksut tytöt (joihin tässä yhteydessä siis itse kuulun ;) ) kuitenkin säilövät kenkänsä ja laukkunsa odottamaan uutta tulemista, sillä pari viikkoa sitten kevät auringon hyväillesä aksvojani tajusin kipeästi tarvitsevani jonkin väripilkun synkkyyteeni. Ensimmäisenä pinkki pääsi pilkistämään topin muodossa mustan neuleen kaula-aukosta. Viime viikolla puolestaan avasin yhden laukkukaappini (kyllä, minulla on useampi laukuille omistettuja kaappeja..) ja löyvin sieltä muutaman vuoden takaisen suloisen pinkin veskan keikkumaan käsivarteeni. Heti kaksi kaveria kysyi olenko ostanut uuden laukun. Omalla kaapilla ostoksilla käynti on siis siksikin mukavaa, että voi luoda sekä itselleen, että muille vaikutelman uusista vaatteista ja asusteista. :)

1399726.jpg

Kuvassa tämän hetkinen vaatetukseni, eli Marimekon pinkki kylpytakki, joka on lahja äidiltä ja alassa pinkit villasukat, made by Mamma. Kengät puolestaan ovat keskiviikkona suoritetun shoppailukierroksen saaliita. Löysin kirjahyllystä onnittelukortin välistä 50 €, joka oli lojunut siellä joulukuisista valmistujaisistani saakka, ja lähdin hyvällä omallatunnolla tuhlaamaan sitä kera Lindexin ja KappAhlin alennuskuponkien kanssa. Noita kangaskenkiä olin sovittanut KappAhlin lasten osastolla jo aiemminkinm ja nyt -25% lapun siivittämänä ne lähtivät mukaani n. 10 € hintaan. Laukku taas on jo aiemmin mainitsemani löytö omista varastoista.

Eilen suoritetulle pääsiäisen "pakolliselle" baarikierrokselle puolestaan pääsi mukaan usemman vuoden takaiset lempikorkkarini. Olen lukenut monen muotibloggaajan "inhoavan" teräväkärkisiä kenkiä ja sanovan niiden olevan totaalisen "out", mutta itse pidän kyseistä mallia hyvinkin ajattomana ja kauniina. Toki olen itsekin viime aikoina pitänyt enimmäkseen pyöreämmällä kärjellä varustettuja kenkiä, mutta joihinkin asuihin kunnon pointy-toet kuitenkin sopivat söpöstelevämpiä ja tyttömäisempiä pyöreitä kärkiä paremmin. Ja juuri näin oli asian laita eilisen asuni kanssa. En edes omista muunlaisia pinkkejä korkkareita kuin teräväkärkisiä, mutta eivät ne olisi mielestäni kyseisten vermeiden kanssa kyllä sopineetkaan. Musta hieman rock-henkinen asu kaipasi pitkien kengän kärkien tuomaa pientä "bitch"-asennetta.

1399724.jpg

  • wetlook legginssit/JC
  • paitamekko/JC
  • bleiseri/H&M
  • kengät/Ellos (omistan samat myös mustana ja valkoisena)
  • paljetticlutch/Make Up Store
  • korvikset/H&M
  • rannekoru/tutulta kemikaliokauppiaalta saatu Diorin huulikiiltorannekorun dummy. Eli koru ei sisällä sitä huulikiiltoa, vaan on pelkkä mallikappale.
  • huulilla sekoitus Mintun joulukuisesta arvonnasta voittamaani Lumenen huulipunaa ja Clarinsin kiiltoa.

Tuossa kuvassa on muuten mekko nurin päin päällä. Huomasin asian vasta oleiltuani baarissa jo lähes tunnin verran. :) Mutta onneksi tuon näköisestä koltusta sitä ei kovin helposti huomaa. Itsekin tajusin asian vasta, kun ihmettelin, että mikä kutittaaa decolteetani ja kokolappuhan se oli.

Outo tukka, eikö vain? En ole vieläkään muistanut varata kampaaja-aikaa ja ensi viikonloppuna olisi kummipojan ristiäisetkin. Saa nähdä saanko ajan vielä ennen lauantaita, vai joudunko niihinkin kekkreihin väsäämään tuon saman oudon kampauksen, jossa piilotin karmaisevan McGyver takatukkani hiuskammalla niskaan. Toisaalta oli kyllä piristävää olla pitkästä aikaa tukka poissa silmiltä. Oli jotenkin pirtsakampi olo kaikin puolin, kun niskassa ei roikkunut karmeaa liimalettiä, eikä etuhiukset rajoitatneet näkökenttää. Mutta onhan tuo nyt hieman täti-kampaus. Laitampa teille vielä näin pääsiäisen kunniaksi ja lapsien pelotteeksi esille eilisen tukanlaiton vaihekuvan. Tarkoitukseni oli aluksi laittaa päähän panta kera tupeeratun takaosan, mutta kuten asukuvasta näkyy, niin panta jäi pois, mutta tupeeraus jäi. (Huom! Seuraava kuva aiheuttaa voimakkaita kohtauksia, jotka voivat olla haitallisia lapsille.) Mustat silmänaluset ja karmeat pussit oli pakko korjata kuvasta pois, koska ne oli ihan oikeasti niiiin kauhistuttavaa katseltavaa, mutta muuten ollaan kauniisti au naturel..

1399821.jpg

Korvissa keskiviikkoisen shoppailun antia olevat pinkit korvarenkaat KappAhlista.

Mikä väri tuo kevään sinuun vaatekaappiisi? Vai löytävätkö samat värit päällesi kaikkina vuodenaikoina?