Tänään töissä ei ollut luvassa yhtään kuvausta, eli tiedossa oli siistejä toimistohommia studion lattioilla rymyämisen sijasta. Siksipä olikin hyvä päivä sujahtaa hamoseen. Noihin korkkareihin en sitten kuitenkaan päätynyt, koska olisin ehkä tuntenut itseni melko ylipukeutuneeksi idiootiksi kipsutellessani niissä muutaman hengen firmaamme, jossa yleisempi näky on villasukat. Tepsuttelin töissä siis mustissa balleriinoissa. Ulkona jalassa olivat samat Bullboxerin saappaat, jotka esittelin juuri pari postausta taaksepäin. Totaalisen tylsää mörköfiilistä torjumaan pääsivät pinkit sukkikset, joiden huomasin levinneen käsiin (tai siis jalkoihin) kesken päivän. Asiakaskontaktit tapahtuivat kuitenkin tänään lähinnä tiskin takaa, joten sukkiksista pilkistävä paljas liha ei ollut kovinkaan vakava asia. Mutta harmitti kyllä laittaa nuo sukkiskokoelmani väripilkut viimeiselle matkalleen roskasäkkiin. Nyyh.

1335740.jpg

  • Korkea vyötäröinen hame/ Seppälä
  • musta toppi/JC
  • neuletakki/Lindex
  • sukkikset/??
  • kengät/Ellos
  • korvissa kirppikseltä löydetyt lintukorvikset
  • littana tukka ja no make up/aamuinen kiire

Illalla oli vuorossa oleilua yksikätisen muruni kanssa. Kultsin olkapää leikatiin keskiviikkona ja edessä 2 kk sairaslomaa ja nyt sen käsi on kantositeessä sidottuna kiinni vartaloon. Vietettiin perjantai-iltaa käymällä ulkona syömässä. Annoskateus iski taas, miekkoseni tilaama riistapasta oli taivaallista! Mutta eipä omasa kanapastassanikaan valittamista ollut, eikä ainakaan lihasta puutetta. Se oli enemmänkin pastakana, kuin kanapasta. Ketjuravintoloissa siitä määrästä tipua olisi väännetty neljä pasta-annosta. eli ei jäänyt nälkä! Tuohon syöpöttelyyn juuri oivalliset vaatteet olivat tietenkin joustavat, ja jokaisen vararenkaan armottomasti paljastavat. :)

1335741.jpg

  • toppi/JC
  • naama-paita/H&M
  • leggarit/Lindex
  • peep-toet/Miss Sixty
  • oversize clutch/Pentik, mamman löytö ullakolta
  • niittiranneke/teiniajan punk-hörhöilyn jäänteitä, onneksi en ollut myynyt kaikkea niittiroinaani pois!
  • korvissa makeet korvikset, (joista kuva alla)/H&M lastenosasto, 1,90 €. Noi on niiin hienot!

1335768.jpg

Kuten huomasitte, asu oli lähes sama kuin eilisessä postauksessa, mutta naisellisimmilla kengillä varustettu ja huulipunalla piristetty. Aikalailla meininki muuttuu kengillä! Ulkotakkina mulla oli sitten se edellisessä postauksessa esitelty puvuntakki/jakku.

Sain muuten jokin aika sitten yhteen vanhaan postaukseen anonyymin kommentin, jossa sanottiin mm, että "Sun teksteistä saa sellasen vaikutelman että susta on upeeta olla runsas, blaablaa blaablaa..., pidä runsaat muotos ja tekstis, en palaa tähän blogiin kyllä vähään aikaan." Pitäisi joidenkin mielestä siis ilmeisesti itkeä ruikuttaa kilojani ja pyydellä anteeksi, kun en ole mallin näköinen ja ihannoida kirjoituksissani varsin muunlaista vartalomallia.  Kyseisessä kommentissa ei ollut mitään minua loukkaavaa, ennemminkin se huvitti minua. Olen muutenkin saanut olla melkoisen rauhassa ikäviltä anonilleiltä, joita muissa, etenkien nuorempien bloggajien muotiblogeissa pyörii todelliseksi harmiksi asti. Omakohtaisesti ei siis ole kovasti anonyymeistä valittamista, mutta Mintulta saamani OPAA-Olp People Against Anonymity- haaste on silti mielestäni hyvällä ja tärkeällä asialla.

1335788.jpg

Anonyyminä suoritettava törkeä pilkka tuntuukin useimmissa tapauksissa täysin keskenkasvuisten rääpäleiden puuhalta, joten ainakin kaikki aikuiseksi itsensä tuntevat ihmiset voisivat tunnustautua lapsellisten anonyymikommenttien vastustajiksi. Yritetään elää täällä blogistaniassa samoin kuin muutenkin, eli annetaan sormien paukuttaa näppiksellä sellaisia kommentteja, joita voisimme tosielämässäkin kertoa päin naamaa. Harva kai live-elämässäkään soittelee nimettömiä puheluita tai työntää lappuja postiluukusta naapurille, kertoen hänen olevan raivostuttava ja susi-ruma tankki. Eli haastaan OPAAn mukaan kaikki aikuiset ihmiset!