Ah mitä ihanuutta, tänään oli  vapaapäivä. Oikeasti minun olisi pitänyt niska limassa vääntää koulutehtäviä ja ideoida kuvia, joiden ottamiseen minulla on aikaa alle kolme viikkoa, mutta päätin tilipäivän kunniaksi hieman hemmotella itseäni. Hemmottelu sisälsi kolmella kirpputorilla käynnin ja illalla sängyssä makaamista kera uuden trendin. (joka muuten oli sisällöltään melkoinen pettymys). Kirpparikierroksella oli kyllä missiona löytää murulle jotain 70's bileiseen sopivaa vaatetta, mutta tein tietenkin itselleni kivoja löytöjä. Murullekin löytyi yksi pinkki 70-luvun mallinen kauluspaita, mutta sitä ei ehkä pysty pukemaan päälle lauantaina, sillä murun olkapää leikattiin tänään. Lähden just pian hakee sen pois sairaalasta. Saan leikkiä sisar hento valkoista. Omat Uffilta löytämäni 70's mekot esittelen sitten ihan omana postauksenaan. Mutta siis, takaisin tämän päivän löytöihin..

Spr:n Kontista mukaan tarttui alla olevassa kuvassa näkyvä jakku. Merkki on Kaleva of Finland ja siinä on 45 % villaa. Melko käyttämättömän oloinen tapaus ja hintaa 3,50 €. Se on mielestäni aivan mahtava ja tulee kesällä toimimaan hienosti takkina. Just sopiva legginssien ja pitkien paitojen seuraksi. Olkatoppauksetkaan eivät ole pelottavan suuret.

1328582.jpg

Päivän asu oli melko lailla sama kuin eilisen, mutta paita vaihtui laikkutopista H&M:n aletangosta löytyneeseen pitkään t-paitaan, jossa kuvituksena tytön naamataulua. Myös sukat tarttuivat eilen mukaan henkalta kahden ja puolen euron hintaan. Mutta samat legginssit ja kengät ja harmaa neuletakki sekä baskeri kuin eilen viihtyivät päällä tänäänkin.

1328580.jpg

Alla olevan kuvan aarre ei löytynyt kirpaprilta, vaan äidin toimesta kotimme ullakolta. Pentikin nahkainen A4-kokoinen kirjekuorilaukku. Mamma lähetti sen minulle kera ihanan ison maatuska-huivin. Tuollainen laukku löytyy kotoa kuulema vielä valkoisenakin. Ja kuten useimmat tietävät, niin suuret clutchithan ovat mitä kuuminta laukkumuotia juuri nyt. Loisto löytö siis.

1328581.jpg

Seuraavan kuvan laukuista vain kaksi löytyi tänään, mutta koska kaksi muutakin on vielä täällä esittlemättä, niin ripustin kaulaani kaikki neljä kirppiksisltä mukaan tarttunutta tikkilaukkuani. Nuo kaikki ovat maksaneet yhteensä 7 €. Ei paha! Eli kaksi mustaa isompi ja pienempi, sekä iso valkoinen ja pikkuruinen punainen. Taisi revetä tikkilaukkuhamstraus hieman käsistä! Mutta ei 1-2 euron söpöjä laukkuja voi vastustaa.  Tästä kuvasta saa ehkä hieman paremman kuvan tuosta naama-paidastakin.

1328583.jpg

Alla olevan myrtsin näköisen misun päällä näkyy toinen tämän päiväinen vaatelöytöni. Tuollainen taskuilla varustettu neulejakku. 4,50 €. Passaa loistavasti tämän hetkiseen pukeutumistyyliini. Pahoittelen tuota pirun baskeria joka kuvassa, se mahtaa hieman jo kyllästyttää, mutta mulla joka päivä on tällä hetkellä huono tukkapäivä, koska meneillään on niiden siilikohtien kasvatus sellaiseen mittaan, johon voisin leikata sitten koko kuontaloni. Ja alla olevan kuvan ottohetkellä hiukset oli vielä likaiset ja päikkäreiden jäljiltä pystyssä, joten oli pakko suojella teitä siltä karmivalta näyltä. :)

1329608.jpg

Jalassa minulla on tuossa kuvassa nuo alla näkyvät kirppis-herkut. Pertti Palmrothin lähes käyttämättömän näköiset lakeeriavokkaat, hinta 3 €! En kyllä ole sinisen värin ystävä, mutta tuo kenkien sinisyys näkyy lähinnä valon osuessa niihin, (kuten kuvassa salama). Muuten näyttävät lähes tulkoon mustilta, joten enkähän minä tuohon hintaan ja mukavuuteen siedä pienen pilkahduksen sinistäkin. Ihan super-löytö!

1329635.jpg

Ja laukkujahan tytöllä ei koskaan ole liikaa.. (ai ei vai? voisin tehdä joskus postauksen kaikista laukuistani). Nappasin tänään matkaani myös tuollaisen aika perusveskan, joka ainakin hintalapun tietojen ja tuoksun perusteella on aitoa nahkaa. Himtaa oli muutama euro, en muista tarkkaan.

1329611.jpg

Sitten vielä yksi ostos ihan uutena kaupasta. Punaiset glitter-balleriinat, jotka tuovat mieleen Dorothyn Ihmemaa Ozista, maksoivat KappAhlissa huimaavat 0,95 €! Kuka tyttö voi vastustaa alle noin suloisi alle euron hintaisia kenkiä? Käsi ylös!

1329606.jpg

Eli rahaa tuli tuhlattua alle kakskymppiä, mutta olen noin monta ihanaa vaatetta ja asustetta rikaampi. Ei siis huono saalis laisinkaan. Kirpputorit ovat kyllä aivan huippu-keksintö!