Arvatkaas mitä! Vielä tuossaa joulukuun lopussa blogillani oli muistikuvieni mukaan 157 tilaajaa. Tänään luku oli tasaisen pyöreät 200. Aika huima lukema. Kiitokset vain kaikille tilaajille ja muillekin lukijoille. Lämmittää kovasti mieltä, että löytyy tyyppejä, joita jorinani jaksaa jossain määrin kiinnostaa. :)

Tähän reilun viikon hiljaisuuteen on syynsä. Olen kovasti halunnut postailla, etenkin kun päässä on monta kirjoittamatonta aihettakin, mutta viime viikon maanantaina aloittamani uusi työ on vienyt mehut aika tehokkaasti. Tänäänkin olin kotona vasta puoli kahdeksalta. Pitkä työpäiväni sisälsi mm. sinapin värisen vauvan kakan roiskumista housuilleni ja sitten sen kyseisen tuotuksen luutuamista studion lattialta. Pitänee pyytää pomolta likaisen työn lisää. ;)

Työn lisäksi päälle painaa ensiviikon oppisopimusopintojeni lähiopetusjakso. Osa viimeiksi annetuista kuvaustehtävistä on vielä tekemättä. Perjantai ja maanantai olivat vapaapäiviä, mutta vietin kyseiset päivät studiolla kuvaten koulujuttujani. Eli ei vapaa aikaa laisinkaan! Mutta jospa minä kaivan tälle bloggaamisellekin jostakin aikaa heti kunhan pääsen vähän paremmin jyvälle tuohon töihini ja vähennän stressaamista.

Tänään aioin sitten vihdoin kirjoittaa sen lupaamani postauksen neulematskuista. Pahaksi onneksemme kuitenkin vuodatus tökkii kuvien siirron osalta, joten en saa käytettyä yhtään ainutta kyseiseen postaukseen suunnittelemani kuvaa. Pistän sen postauksen mieluummin sitten, kun kuvahommatkin toimii.

Jotta tälläkin postauksella olisi jokin tarkoitus, niin seuraanpa muiden bloggajien jalanjälkiä ja antaudun teidän tentattavaksenne. Eli, jos on mielessä jotain kysymyksiä minulle aiheesta kuin aiheesta, niin vastailen parhaani mukaan, ainakin sellaisiin, jotka ovat suurin piirtein asiallisia. :)

Ja nyt 200 tilaajan rajapyykin rikkoontumisen kunniaksi tahtoisin tietää jotain teistä ja mielipiteistänne. Eli laittaaka kysymysten lisäksi myös hieman kommenttia siitä, että millainen ihminen siellä blogiani lukee? Minkä ikäinen olet + muuta random tietoa itsestäsiKauanko lukenut blogiani ja miksi? Onko sinulla ehdotuksia blogin sisältöä ajatellen?

Tällaista puolin ja toisin tenttaamista ilman minkäänmoista kuvitusta tällä kertaa.

Oikein hyvää ystävänpäivää kaikille!

edit: nyt teitä tilaajia on itseasiassa jo 202...