Mun pukeutuminen on näyttänyt koko alkuvuoden melko samalta. Eli pitkiä paitoja, legginssit ja jotkut saappaat. Yleisilme musta. Samalla meiningillä jatkoin tänäänkin töihin. Jotain sen verran "erikoista" tämän päivän kokonaisuudessa kuitenkin oli, että päätin tämän esitellä. Aamulla paistanut aurinko sai oloni tuntumaan niin keväiseltä, että kaivoin kaapista aurinkofiilistä roikkumaan myös käsipuoleeni. Keltainen ei todellakaan ole usein päälläni nähty väri. Ja tässä nähty määrä kyseistä kirkkautta on ehdottomasti maksimit kohdallani. Ei mikään maailman harmoonisin asu, mutta mukava kuin mikä.

1327263.jpg

  • wet look legginssit/Lindex
  • pitkä läikikäs toppi/H&M
  • harmaa pitkä neuletakki/kuukauden vanha alelöytö Lindexiltä. Maksoi 8 €.
  • bikerbootsit/Bullboxer, Ellos
  • laukku/Just Cavalli, mamman Italian tuliainen
  • korvissa vielä laukun väriset korvarenkaat/Seppälä

Lisäksi päässä oli tietenkin taas musta paljettibaskeri ja päällä musta villakangastakki. Eli yhteensopimattomat laukku ja toppi eivät juurikaan olleet esillä yhtä aikaa.

1327269.jpg

Tuo Just Cavallin laukku on jo muutaman vuoden takainen tuliainen äidiltä Italiasta. Se on ollut käytössä lähinnä kesäisin. Pidän laukusta ihan hurjasti, mutta värinsä vuoksi se on melko hankala yhdistellä asuihin. Nyt kuitenkin päätin ottaa sen taas käyttöön ihan kevätfiiliksen kunniaksi. Tuo lienee kallein omistamani laukku. Tarkkaa hintaa en kyllä tiedä, mutta muistelen äitini sanoneen, että hän osti samalla itselleen yhden Furlan laukun + minun laukkuuni kuuluvan lompakon ja niiden kaikkien ollessa -50% alessa rahaa paloi kokonaisuudessaan n. 500 €. Mammani selitti tuota laukkukauppa "sekoamistaan" sillä, että kyseisen reissun ollessa osittain työreissu, olivat lennot hänelle ilmaiset, joten hän saattoi hyvällä omallatunnolla tuhlata turhuuksiin lentojen hinnan verran. Olipas se kovin ikävä äitee. :) Kuvassa näkyvä lompakko minulla on ollut käytössä jo parisen vuotta, ja sen kyllä huomaa sen mustuneesta pinnasta. Lompakosta pilkistää hieman sen turkoosi sisäpuoli. Myös laukku on sisäpuolelta kauttaaltaan samaa sävyä. Koska veska on kokoelmani helmi, säilytän sitä vanhoiila t-paidoilla täytettynä (jottei se men kasaan) omassa dust bagissaan vaatekaapin ylähyllyllä, enkä suinkaan roikkumassa muiden kassien kanssa eteisen seinätelineessä. Voisinkin nyt ottaa tuon ihanuuden oikein voimäkäyttöön piristämään tätä mustaa kauttani.

1327266.jpg

Jalassa oli tänään samat kengät, joita olen pitänyt lähes joka päivä viimeisen kuukauden ajan. Kuolasin alla paremmin esiteltyjä bootseja jo muutaman kuukauden Ellokselta kunnes en enää kyennyt vastustamaan niitä, ja päädyin kasvattamaan tilivelkaani kyseiseen putiikkiin n. 60 eurolla. Kenkien hinta oli aiemmin 99 €, mutta olivat ostaessani tarjouksessa 56,90 €. Ovat sentään osaksi aitoa nahkaa, muuten en olisi tuollaista summaa pulittanutkaan. Jännä homma on, että tälläkin hetkellä nuo kengät löytyvät Elloksen sivuilta sekä hintaan 99, että 56,90, riippuen mitä kautta niihin navigoi. Mielenkiintoista, eikä totta? Olen ihan totaalisen ihastunut noihin yksilöihin. Ovat huippu mukavat jalassa, ja varret ovat juuri sopivan löysät. Ehdottomasti paras kenkäostos pitkään pitkään aikaan!