Edellisessä postauksessa jätin ihanimman saamani yllärijoululahjan esittelemättä, sillä kyseiset upeudet ansaitsevat suuremman huomioarvon, mitä tuollainen lahjakokoelmapostaus olisi kyennyt antamaan. Ehdottomasti joululahja numero 1, olivat nuo kuvassa alhaalla näkyvät skottiruudulliset nilkkurit. Sekosin paketin avattuani kuin pikkulapsi, joka on juuri saanut kauan hinkumansa hittilelun. Tepastelin kengillä kotosalla pitkin aattoiltaa ja silittelin ihanuuksia aina ohimennen. Ne ovat mielestäni aivan super-suloiset, ja mikä parasta, vielä todella mukavat jalassakin. Ja mistäs muualta ne löytyivätkään kuin mamman joulukuiselta Italian reissulta.

1189611.jpg

Kuvassa ylhäällä näkyvät mustat nilkkurit kuuluvat myös tämän postauksen "maailman paras mamma"-otsikon alle. Äitini soitti toissa päivänä laittaneensa minulle 80 € rahaa. Hän oli voittanut kenossa joitakin satasia ja päätti pistää lapsoselleen hieman hummausrahaa. Ohje oli, että "osta itsellesi alennusmyynneistä jotakin ihanaa". Ja minuahan ei tarvinnut kahta kertaa käskeä. Pinkaisin kärppänä ylös vuoteesta ja suuntasin kaupungille. Kierreltyäni pari tuntia saaliina oli ainoastaan 2,50 € maksanut valkoinen villabaskeri ja tuo kuvan vasemmassa ylänurkassa näkyvä vajaa kuusi euroa kustantanut vyö Glitteristä. Kotimatkalla päätin kuitenkin vielä huvin vuoksi tarkastaa Ratsulan kenkäosaston, ja sieltähän se jokin ihana sitten löytyi..

Olin jo hetken aikaa toivonut vastaan tulevan jotkut kivat mustat nilkkurit, mutta noin hyvistä en osannut edes haaveilla. Nuo kuvassa ylhäällä näkyvät nahkaiset, lakeerikoristeiset nilkkurit ovat merkkiä Tamaris ja lähtöhinta oli 75 €. Mallin kerrottiin olevan lähes samannäköistä, mitä on tulossa myyntiin ensi syksynä, joten alennus oli vaivaiset 20 %. Mutta, koska rahat oli käsketty tuhlata, niin 60 € hinta ei hirvittänyt. Kivana yllätyksenä kassalla minulla kerrottiin olevan reilut 16 € ostohyvityksiä, joten pulitin kaunottarista lopulta n. 43 €. Ei paha todellakaan. Vaikuttavat kohtuullisen laadukkailta, tuntuvat hyvältä jalassa ja vielä plussana tekevät olon jostain syystä todella naiselliseksi, eli huippu ostos!

Tokihan molempia uusia kenkiä piti päästä tänä viikonloppuna ulkoiluttamaan. Perjantaina illalla sännättiin kaverin kanssa vielä nopeasti käymään JC:ssä, koska halusin hakea yhdet mieltäni kaihertaneet trikoot. Sieltä tarttuikin sitten yllättäen 20 eurolla mukaan tuo molemmissa kuvissa näkyvä musta trikoo paitamekko. Kyseinen heräteostos osoittautui kahden menneen illan perusteella todella hyväksi ostokseksi. Toimii sekä mekkona, että housujen kanssa puserona. Kivan näköinen niin vyön kanssa kuin ilmankin.

Elikkäs kuvissa päällä: Mekko/ JC, mustat nilkkurit/ Tamaris, Ratsula, leveä vyö/ Glitter, paljetticlutch/ Make up Store, ruutunilkkurit/ Italiasta, punainen clutch/ Bianco, isot mustat korvikset/ Kultajousi

Mitäs mieltä te olette uusista kenkä- ja mekkorakkauksistani?