Polka Dotsin Jonna esitteli pari päivää sitten blogissaan kenkäkokoelmansa ja sai minutkin miettimään kyseisen operaation toteuttamista. Kun Jonna vielä kommenttilootassaan kannusti minua kyseisenlaisen postauksen tekemiseen, ja illalla riitti ylimääräistä virtaa, niin nyt on sitten kuvat otettu. Tuohon hulluun operaation hurahti pari tuntia viime yönä, ja samalla tuli kaikki kenkälaatikot järjesteltyä. Koska kuvamateriaalia on niin uskomattoan paljon, vaikka kuvasin useita kenkiä samaan kuvaan, ei postaus ole vielä ihan esittelykunnossa. Niinpä laitankin nyt esille muutaman kuvan, jonka olen ottanut jo pari vuotta sitten erästä koulutehtävääni varten. Toteutin graafisen suunnittelun kurssilla kalenterin, johon otin valokuvia otsikolla "Go everywhere.... in heels!". Kuvia oli kaiken kaikkiaan 15, joista valkkasin kalenteria varten tietenkin 12.

Esittelen tässä teille muutaman oman lempparini. Kuvat esittelevät samalla jo muutaman parin verran kenkäkokoelmaani, jonka todellinen laajuus paljastukoon teille vasta varsinaisessa kenkä-postauksessa. Te tulette järkyttymään, sen lupaan. :) Mutta sen enemmittä puheitta itse kuviin. Kommentteja otetaan ilolla vastaan.

 

1200893.jpg

 

 

1200896.jpg

 

 

1200895.jpg

 

 

1200900.jpg

 

 

Voin esitellä kuvia vielä muutaman lisää mikäli kiinnostusta löytyy. Yhteen postaukseen ei kuitenkaan viitsinyt tuupata tämän kertaista useampaa. Kuvissa esiintyvistä kengistä nämä alimmat kultaiset ovat äitini, muut omiani.

Tsekatkaa myös aiheeseen sopiva opetusvideo täältä. :)