Onko joku muukin pistänyt merkille, että kenkäkaupoissa alennusmyyntikyltit ovat olleet lähinnä silmänlumetta? Ainakin mitä merkkikenkiin tulee. Täällä Porin Andiamossa esimerkiksi Vagabondin A/W-malliston kengistä oli raskittu alentaa vaivaiset 10-20%. Itse olen suuri Vagabondin kenkien ystävä, mutta hinnat ovat vielä tuollaisilla alennuksillakin melko suolaisia. 

No, Vagabondin nettikaupan alessa asiat on toisin. Tarkoituksenani oli tiirailla uutta kevät/kesä-mallistoa ja esitellä niistä omia karkkivärisiä lemppareitani, mutta päädyinkin kokomanaa joitakin omasta mielestäni parhaita ale-löytöjä vanhoista malleista. Postikuluja tuolta tilatessa tulee 8 €. Kaikkia kokoja ei tietenkään välttämättä ole enää tässä vaiheessa jäljellä, mutta ainakin oman silmäilyni mukaan peruskokoja 37-40 oli useissa malleissa vielä hyvin jäljellä.

Mutta sitten itse asiaan:

1238763.jpg

 

  • Noita ensimmäisiä punaisia nilkkureita tuli soviteltua ja kuolattua syksyna ikana useammankin kerran, mutta aina ovat jääneet kuitenkin ostamatta. Omistan kuitenkin jo yli kymmenen paria punaisia kenkiä. :) Alesta noita kiilakorkoisia käytännöllisyyksiä löytyy myös kauniin beigenä.
  • Tuollaisia matalia herrainkenkiä löytyi todella monia ja väreissäkin löytyy tässä nähtävien punaisen, valkoisen ja hopean lisäksi mm. sähkönsinistä ja mustaa. Ja hinnat eivät päätä huimaa ainakaan, kun kyseessä on nahkakengät.
  • Mustat tolppakorkoiset nilkkurit ovat ajankohtaiset vielä usean kuukauden ajan. Ja 70% alennus on aika houkutteleva.
  • Myös uudessä S/S 08-mallistossa on nähtävissä söpöjä metallihohtovärejä, joten nuo alle parin kympin violetit ballerinat ovat todellinen löytö ensi kesää ajatellen. Samaa väriä löytyi jostain muustakin mallista.
  • Mustista hieman gladiaattori-henkisistä kengistä en oikein osaa päättää pidänkö vai en, mutta melko hauskat ne ainakin ovat. Ja 70% alennuksessa.
  • Kiilakorkoisisa avokkaita on nähty Vagabondin mallistoissa jo muutaman vuoden ajan, eikä loppua näy vielä tulevana kesänäkään. Itse kolme paria Poppyja omistavana voin vannoa tuon pienen kiilakoron olevan todella miellyttävä jalassa. Tuota puoleen hintaan myytävää Munit-nimistä mallia löytyy tuon hopean lisäksi kultaisena ja mm. tumman luumun värisenä.
  • -70% hintaan ovat tarjolla myös nuo piilotetulla platformpohjalla  ja reikä-yksityiskohdilla varustetut metallin hohtoiset nilkkurit.

Näiden tässä esiteltyjen omien suosikkieni lisäksi tarjolla on useita kymmeniä eri malleja. Ihan kaikki eivät ole super tarjouksessa, vaan esimerkiksi jo ikuisuuksia haaveilemieni Ultima-bikerbootsien hintaa oli laskettu vain 30 %, jolloin hintaa jäi vielä yli kahdeksan kymppiä. Ei raski, ei.

 

Mutta, sitten loppuun vielä tulosveikkausta. Minä nettishoppailuhoro tietenkin sokaistuin suurista alennusprosenteista ja päädyin tilaamaan yhdet kengät kokoelmani jatkoksi. Osaatko arvata mitkä kuvassa näkyvistä yksilöistä saapuvat sulostuttamaan kinttujani?

Oikein arvanneiden kesken suoritetaan arvonta, jonka voittajalle on luvassa itsetekemäni  rannekoru. Itse palkintokorua ei ole vielä olemassa, vaan kyselen sitten sen saajalta hieman väritoiveita, joita noudatan mikäli mahdollista. Korun tyylistä kuitenkin hieman osviittaa tuossa alla olevassa kuvassa, jossa on pari joululahjoiksi väsäämääni yksilöä.

1238985.jpg

Vastausaikaa on ensi viikon lauantaihin (2.2.) klo 18.00 saakka. Mikäli kukaan ei osu oikeaan, niin palkinto arvotaan kaikkien vastanneiden kanssa. Mikäli haluat osallistua korun arvontaan, niin täytäthän kommenttilootassa olevan sähköpostiosoitekentän, jotta saan sinuun yhteyttä voiton osuessa kohdalle. Osoite ei näy muille kuin minulle.