Muistan erään joulun ollessani 4- tai 5-vuotias, ja etenkin sen millä tavoin esitin lahjatoiveet pukille. Olin moderni lapsi ja perinteisen etanapostilla lähetetyn kirjeen sijasta minä soitin. Oli joku puhelinnumero, josta vastasi pukki ja sitten sai kertoa toiveensa. Liekö jo siltä ajalta peruja intoni postimyyntishoppailuun, sillä esitin lahjatoiveeni lelukirjaa selaillen ja muistin kertoa jokaisen toiveen kohdalla myös sivunumeron, jolta kyseinen tuote löytyi. "ja sit mä tahtoisin tuon pissaavan vauvanuken sivulta 14.. jne". Juurikin tuon pissaavan nuken muistan ainakin saaneeni, sen nimeksi tuli Niina. Niina on todiste siitä, että puhelinnumero oli oikea. :)

Nykyaikana kirjeet ovat jo hieman aikansa eläneitä ja puhelinnumero ei ole enää tallessa, joten luotan siihen, että pukki lukee mun blogia ja esitän lahjatoiveeni täällä. Lista toiminee vinkkinä myös ystäville ja sukulaisille, sillä minulta on kyselty myös valmistujaislahjatoiveita joululahjahommien lisäksi. Minähän nimittäin saan ne Medianomi paperit sopivasti joulun alla 19.12.

1131004.jpg

 

  • Rakastan pastaruokia, joten laaja pasta-aiheinen keittokirja Aglio & Oglio olisi tervetullut
  • Omistan jo lähes kaikki muut Remeksen jännärit, mutta uusin, Pahan perimä, puuttuu. Joulu ei ole mitään ilman uusia hyviä kirjoja, joita lukea joulupäivänä pyjamassa.
  • Tietovisat ovat mukavaa ajanvietettä porukalla. Siksipä pelikokoelmaamme voisi täydentää uudella Trivial Pursuitin Deluxe-versiolla.
  • Olen viimeisen reilun vuoden aikana rakastunut punaviineihin ja niitä on kerääntynyt hyllyyn jo jokunen pullo. Pystyssä säilyttäminen on kuitenkin pahaksi korkeille, joten tahtoisin tyylikkään viinipullotelineen esim. 6-9 pullolle.
  • Vaikka viinistä kovasti pidänkin, en tahtoisi välttämättä aina juoda koko pulloa kerralla, siksi toivonkin saavani viinin ilmaus-vempeleen kera korkkien.
  • Minulle luvattiin jo syntymäpäivänä Playstation-2, joka kuitenkin saapunee vasta joululahjojen kera. Pelikoneen täytteeksi tahdon ehdottomasti nimenomaan Singstar-pelejä. Suosikki olisi ehkä Singstar R'n'B tai Rock Ballads.
  • Punaisen Mariskoolini kaveriksi kotiini passaisi toinen skooli väriltään pomeranssi, kuvassa oikean puolimmainen.
  • Olen jo pitkään kaivannut punaista isoa laukkua. Esimerkiksi kuvassa näkyvä Elloksen kauppaama versio on varsin ihana.
  • Murun kanssa yhteinen toive olisi saada tallentava digiboksi vaikkapa 160 Gb:n muistilla.
  • Levykokelmamme alkaa olla melko mittava ja sen säilytys kasvava ongelma. Kaaosta helpottamaan kelpaisi Hong Kongin kuvastosta bongattu bensapumpun näköinen cd-kaappi.
  • Nykyinen kovanaama kasarimme on kotoisin vuodelta 2001, ja pari kertaa lattialle pudonneena melko kolhuinen. Uusi laadukas tilava kasari olisi siis tervetullut keittiöömme.
  • Snö of Swedenin korut ihastuttavat minua kovasti, erityisesti rannekorut ja niitähän tytöllä ei voi koskaan olla liikaa..

Kaiken tuon lisäksi myös lahjakortti kenkäkauppaan tai hierojalle olisi mitä toimivin kirjekuoren täyte. :)