Saanko esitellä.. juuri valmistunut medianomi ja hänen itselleen epätyypillinen asunsa!

Sain eilen illalla vuoteessa jonkin ihme vision, että haluaisin tänään pukeutua leveälahkeisiin korkeavyötäröisiin housuihin ja valkoiseen paitapuseroon ja asustaa punaisella. No, aamulla sitten tohinalla kyseisenlaisia vetimiä etsimään. Haluamanilaisia housuja ei ollut oikein missään. Yhdet todella leveälahkeiset prässeillä varustetut löysin KappAhlista, mutta kotona huomasin niiden jäävän kenkien kanssa liian lyhyiksi, ja se sai lahkeet lepattaamaan inhottavan ysäristi, joten housut menevät palautukseen. Nappasin sitten loppujen lopuksi jalkaani työhousuni, joita en ollut edes ehtinyt vielä pestä viikonlopun jäljiltä. No, onneksi lahkeen suissa olleet roiskeet lähtivät kostealla pyyhkimällä, joten menivät ihan täydestä. Kokeilin useita eri vöitä, mutta kaikki oli jotenkin liian raskaita ja maskuliinisia, joten kevensin kokonaisuutta satiininauhalla, joka alunperin kuuluu yksiin ihaniin Nanson polvihousuihin.

Tuon paidan, jossa on muuten body-alaosa, jotta pysyy hyvin housuissa, olin nähnyt jo aiemmin Vero Modassa, joten sen kävin kaappaamassa. Onnekseni kerrankin löytyi koko, jossa napit eivät sinkoile etumuksesta. Kuvassa se ei näy, mutta paidassa on sellaista pientä hopeista "hilettä", joten paita kimaltelee kivasti. Kaula-aukko on sopivasti avoin tuoden asuun rentoutta. Ylin nappi on aikalailla rintojen keskikohdan korkeudella, mutta paita ei silti avaudu liian pornoksi.

1143578.jpg

  • paitapusero body-alaosalla/ Vero Moda 39,95 €
  • housut/ H&M
  • kengät/ Bianco
  • rannekello/ Axcent
  • korvikset/ Arts & Crafts
  • satiininauha toisista pöksyistä

Lopputulos ei nyt ihan ollut mielikuvieni mukainen, mutta saattanee johtua siitä, että mielikuvissani olen aina hoikempi. ;) Housut eivät ole korkeavyötäröiset, joten toi pelastusrengas on vähän esillä, ja muutenkin tiedostan asun olevan melko raaka vartalolleni, mutta en antanut sen häiritä tänään. Mä olen just tän kokoinen ja sillä hyvä. Jätettyäni ylettömän itsekritiikin kotiin, huomasin viihtyväni asussa todella hyvin. Vaattee olivat riittävän asialliset todistusten jako-tilaisuuteen, ja tuosta itselleni harvinaisesta vaatekappaleesta, valkoisesta paitapuserosta, tuli jotenkin kivasti aikuinen nainen-olo. :)