Tilasin tuossa jokin aika sitten Ellokselta aluslakanoita ja arvaahan sen, että en onnistunut täysin välttämään vaatteiden katselua. Lakanoiden kera saapuikin sitten alla näkyvä mekko. Se on nyt sitten kovassa harkinnassa, että pitäisikö vai palauttaisiko. Oikea hinta oli 40 €, mutta koska mekon ansiosta ostokseni ylittivät jonkun tietyn summan, jonka jälkeen sain 15 € alennusta, joten hintaa jäi siis 25 €.

Kuten kuvasta näkyy, niin melkolailla erilaiselta näyttää tällaisen 42-44 kokoisen ihmisen päällä kuin tuolla tissittömällä laihalla mallilla. Juurikin tuon rintavarustuksen erilaisuuden vuoksi jouduin itse pistämään mekon alle topin. Kaula-aukko on nääs mekossa sen evrran avara, että ilman toppia ei meininki olisi oikein lasten katseltavaa. Eikä myöskään itsellä olo olisi mitenkään mukava tissit niin selkeästi tiskissä.

1029841.jpg

Toppi tietenkin vie mekosta tuon kauniin v-kaula-aukko idean, etenkin jos alla on musta toppi. Kokeilin mekkoa myös vaalean kullan värisen tuubin topin kera, eikä sekään vaihtoehto ollut omasta mielestäni täysin no-no. Tuollaiseksi empirelinjaiseksi malliksi tämä mekko on jotenkin omituinen, koska se ei aiheuta minulle kovinkaan mahdotonta raskausefektiä, vaan laskeutuu melko kiltisti kumpuani hyväilemään. :)

Alla vielä havainnollistuskuvat ilman toppia alla ja kultaisen topin kera.

1029883.jpg

Minulta puuttuu tällä hetkellä musta juhlava pikkumekko. Joten tämä tosiaan saa nyt muutaman päivän harkinta-ajan. Mitä mieltä te olette? Palautukseen vai pitoon?