.. mutta melkoisen väärässä paikassa.

Chanel esitteli Pariisin muotiviikoilla uuden, vyölaukkua pienemmän, mutta samalla lailla kädet kantamisesta vapauttavan, laukku-innovaation..... Nilkka-kukkaron!!!

993311.jpg

Kuvat: www.purseblog.com

Mitenkähän tuohon nyt suhtautuisi? (Vaikka eihän kaikkeen catwalkeilla nähtyisihn juttuihin tietysti tarvitse suhtautua ylipäätään mitenkään.) Minua viehättää kaikki pienet asiat, miniatyyri versiot. Ja nämä pussukathan ovat kuin miniatyyrejä Chanelin 2.55 klassikkolaukusta. Eli söpö se on, en väitä vastaan.

Mutta miten mahtaa olla käytännöllisyyden laita? Esim. bilettämässä plussaa siitä, että ei tarvitse miettiä mihin laukun laskisi tanssimaan mennessään. Miinusta puolestaan tulee siitä, että tavaroiden onkiminen pussukasta vaatii joko kyykistymistä taikka jalan nostoa baaritiskille.. Tyylikästä? No ei todella. Baarijakkaralla istuessa toiminta ehkä hieman helpottuu. No, loppujen lopuksi tuon melko pöljän asusteen ainoa plussa on se söpöys ja sillä ei taideta pötkiä vielä pitkälle.. Vai?

Karl Lagerfeld on itse nimittänyt laukkua nimellä "the rehab bag", koska siihen on luultavasti saatu inspiraatiota useammankin vierotuksessa olleen julkun nilkassa nähdystä alkoholimonitorista. Yksi kyseisen "viinamittarin" kantajista on mm. alapuolella nähtävä Lindsay Lohan.

993355.jpg

kuva: www.people.com

Mitään hirmuista hittituotetta tästä tuskin syntynee, sillä esimerkiksi US magazinen kyselyn mukaan 95% vastanneista, ei pistäisi kapinetta nilkkaansa. Miten on teidän lukijoiden laita?