Satujana paiskasi minua seuraavanlaisella haasteella:

Tehtävänanto: Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Juuri tästä aiheestahan sitä tulee tässä blogissa kerrottuakin, mutta  yleensä tulee esiteltyä täällä sellaisia asuja, joissa on omasta mielestä jotain kivaa, taikka se sisältää uuden vaatteen tms. Ihan mitä sattuu lattialta päälle heitettyä ei ehkä tule täällä paljoa esiteltyä.

Eli kävin työajallani kurkkaamassa blogiini ja näin haasteen, joten kerron siis mitä oli päälläni silloin kun haasteen luin, ja mitä nyt kun tätä kirjoitan. Töissä olin pukeutunut seuraavasti:

  • Marc O'Polo:n mustat suorat housut, jotka vetelevät viimeisiään
  • musta lyhythihainen kauluspaita, jossa Bacardi Razzin logo hihassa
  • Martell-konjakin logolla varustettu musta essu
  • kullan värinen kravatti sylvester ja tipi kuvioinnilla
  • työkengät

Karmivaa, eikö totta? No, tykkään siitä, että näytämme noissa releissä kuitenkin melko paljon siistimmiltä, kuin joidenkin ravintoloiden farkut, tennarit ja t-paita tarjoilijat. Olen jopa jättänyt erääseen ruokapaikkaan palautetta siitä, etten pidä siitä, että ihmisellä, joka tarjoilee minulle ruokaa, näkyy vatsamakkarat, kun t-paita on liian pieni ja farkut matalat. Ja siis kyseessä ei ollut mikään nakkikioski, vaan ravintola. Kyseisessä paikassa näki ylipitkiä paskaisia ja risoja farkunlahkeita ja välillä jopa valaan pyrstöjä. Eli mieluummin vaikka hölmö kravatti siistin asun kuorrutuksena kuin look, joka kuuluu vapaa-aikaan.

Nyt kotiin päästyäni jalassa on Lindexin keskisiniset kapeat ja korkeavyötäröiset farkut sekä kaula-aukoltaan melko antelias Seppälän musta toppi, joka sa minut näyttämään siltä kuin olisi paksuna.

Haastaan kyseiseen hömppäilyyn seuraavat bloggaajat: