Koska mulla ei ole lupaa ostaa pitkiin aikoihin mitään kenkiä, niin katselen niitä sitten ihan vaan huvin vuoksi. Aivan kuin lapsena söin lenkkimakkaraa kylmänä "ihan vaan huvin vuoksi", enkä nälkääni. Se miksei mulla ole lupaa kenkäostoksiin on se, että a) ei todellakaan ole rahaa ja b) ei kyllä mitään tarvettakaan. Juuri eilen kiskoin jalkaani ensimmäistä kertaa yhdet viime keväänä Biancon alesta ostamani punaiset nahkakengät, eli uutta löytyy kun kaappia kaivelee. Mutta sen enempiä löpisemättä esittelen muutaman kenkäparin eri nettikaupoista ja kerron miksi niistä tykkään.

920936.jpg

Elloksen valikoimasta bongaamani kahdet popot olisivat molemmat todella söpöset mekkokengät. Ovat kuin tehty sukkiksien ja mekkojen ystäviksi. Molemmissa kengissä omat hyvät puolensa: halpiksissa nyöritys ja "pitsireuna" tuovat mukavaa kenkiin romanttisuutta, kun taas Bronxin kengissä vetoaa hyväksi havaitun merkin lisäksi kartiokorko sekä makeet soljet.  

920938.jpg

Halensin tyttömäisistä virityksistä molemmat ovat varsin haluttavia. Mikäli olisin kovasti vaaleiden juhlakenkien tarpeessa voisin hyvinkin kallistua rusettisomisteisiin satiinikaunottariin. Erityisesti väri on noissa kengissä todella kaunis, ja rusetti puolestaan erottaa ne tehokkaasti muista perusavokkaista.

Lakeeriavokkaita on tällä hetkellä tarjolla lähes jokaisessa kenkäkaupassa, ja jopa vaatekaupassa. Näissä Halensin kauppaamissa yksilöissä kuitenkin viehättää niiden sirous verrattuna useampien muiden myymiin platform-lakeerimalleihin. Ja mikäli tuo punainen väri on lähelläkään todellisuutta, niin en voi todeta muuta kuin, että "Delicious"! Myöskin hinta vaikuttaa kovin kukkaroystävälliseltä, kun kysessä on kuitenkin usealle ostajalle yhden tai kahden kauden kengät. 

920930.jpg

Mustissa saapikkaissa minua ihastuttaa varren kaunis rypytys yhsdistettynä muuten kovin sliipattuun ulkonäköön. Kyseiset kengät sopisivat käytettäväksi sekä housujen,e ttä hameiden kanssa, ja lahkeetkin voi asetella makunsa mukaan, joko kenkien sisä- taikka ulkopuolelle, ja lopputuloksen luulisi olevan aina hyvä.

Viininpunaisissa lakeerikengissä minua taisi viehättää lähinnä väri, sillä mali oudoksuttaa minua ehkä hieman. Kaipaisin ehkä edes pienesti vartta kyseiseen kenkään, ennen kuin täysin innostuisin. Mutta kuten jo totesin, tuollainen syvä viininpunainen on mitä oivallisin kenkäväri näin syksyyn.

 

920933.jpg

Ruskeista nilkkureista täytyy myöntää, etten oikein osannut päättää olisivatko ne kamalat vai ihanat. Malli ja idea viehättävät minua kovastikin, mutta väri ja materiaalit voisivat olla kovastikin paremmat. Jos tuon näköiset kengät saisi lakeerin sijasta nappanahkaisina, niin lämpeäisin huomattavasti paremmin. Joka tapauksessa ide oli ihastuttava, joten pääsivät siksi tähän postaukseen.

Skottiruutuavokkaiden puolestaan ei tarvitsisi muuttua piiruakaan, sillä rakastan niitä juuri tuollaisena. Ei mitään pahaa sanottavaa. Kärki juuri sopivasti hieman pyöristetty, remmi on mukava lisä ja tähti söpö yksityiskohta. Tykkään myös erityisesti tuosta, että kenkä on sisäsivulta auki. Olisivat ihanat mekkokengät syksyyn. Väri ja kuosi toisi sopivaa piristystä ja pientä punk-henkeä syksyn tummiin asuihin. Melkein jo sorruin laskeskelemaan postikuluja ja tulleja noita kaunottaria ajatellen. :)