Tällä postauksella ei ole nyt yhtään mitään muuta funktioita kuin koota yhteen elokuun vaateostokset. Kuvat on rääpitty kokoon osa ostopaikoista ja osa itse kuvattu, siksi laatu vaihtelee kovasti. Toimiskohan tää kuun lopussa listaaminen sellaisena herättävänä tekijänä ja sais miettimään tarkemmin tulevia hankintoja.. Täytyy toivoa em. vaikutusta.

871835.jpg

  • Kietaisu paitapusero H&M 19,90 €
  • Tunika Ellos 24,90 €, mut tän sain jollain alennuksella
  • neuletakki Lindex n. 14 € ja tässä pyörsin tekokuitu-no-no sanani, sillä tää on just sitä itseään. Mutta valehtelin pikkaisen kun sanoin aiemmin, etten niitä lainkaan päälleni laita. Muutamia tekokuitujuttuja omistan, jos on ollut tosi halpa ja olen todella paljon tykännyt vaattesta muuten. Tästä hieman kimaltelevasta neuletakista pidin todella, eikä hinta päätä humannut, joten lähti matkaan matskusta huolimatta.

 

871841.jpg
  • Työpaikkani viereisessä kenkäkaupassa oli remonttumyynti, josta taisin jo aiemmin mainita. Sieltä kahdet ylemmät kengät yhteishintaan 35 €. Onnistuin vastustamaan 3 kengät 50 € tarjousta. ;)
  • Alemmat Biancon nilkkurit olen ostanut jo heinäkuussa, mutta jääneet esittelemättä, koska odottivat syksyä. -50% alennuksesta 34,50 €. Ovat todella mukavat jalassa.

 

871830.jpg 871868.jpg

 

  • Aiemmin päivänasun yhteydessä esitelty punainen paita KappAhlista alennuskupongilla n 11€. Paita on tällä hetkellä pykkikorissa, joten siksi ei tuon selkeämpää kuvaa
  • Tunika Asokselta n. 24 €, tästä on jo muodostunut ihan lemppari. Tykkään väristä todella, se on luonnossa hieman kuvaa tummempi.

871833.jpg

Sitten sarjassamme "en kyllä tarvitse tätä just nyt, mutta olen tällaisesta aina haaveillut ja tätähän voisi käyttää vaikka blaablaablaa"-ostos. Kotipaikkakuntani Benettonin -70 % rekistä kolmeosainen valkoinen liituraita jakkupuku.

  • Eli suorat prässihousut, joita täytyy lyhentää n 15 cm! Kenelle niitä oikein tehdään? Onneksi upslaakit oli toteutettu todella yksinkertaisesti, joten uskon onnistuvani lyhennyksessä itse.
  • Bleiseri, jota ajattelin kyllä käyttää esim. ihan farkkujen kanssa.
  • Polvimittainen kotelohame, jossa lyhyt halkio edessä. Ihan just kuin mulle valettu.

Hametta ja jakkua en usko ikinä käyttäväni yhdessä, koska niissä kamppeissa näytän kaverini sanoin matkaoppaalta tai vakuutusvirkailijalta, eli ei hyvä. Valkoisessa housupuvussa puolestaan voi mennä monenlaisiin juhliin. Bleiseriä tosiaan voi käyttää ihan itsekseen farkkujen yms. kanssa ja hameellekin varmaan löytyy käyttöä yksinään, kun vaan testailen hieman minkä knassa sitä voisi käyttää.

Ja kaikki nuo kolme osaa yhteensä n. 70 €. Ei todellakaan paha, koska olin sovitellut aiemmin kesällä valkoista housupukua Sokoksella alennuksessa ja siinä kahden osan hinnaksi olisi tullut yli 80 €. Tämä oli siis toisaalta hyvä toisaalta outo ostos.

871974.jpg

871971.jpg

  • Perjantaina kävin tilipäivän kunniaksi ostamassa kokoelmistani puuttuneen punaisen puuvillaisen perusneuletakin Lindexistä hintaan 19,95 €. Lähes samanmalliset mustan, valkoisen, harmaan ja tummanruskean ostin kesällä KappAhlin alesta 7 € kipale, joten  nyt löytyy joka lähtöön
  • Paljettikoristeinen eilisessä päivänasussa nähty t-paita on myös tilipäivän hankinta Lindexistä 17,95 €
  • Nuo kengät on jo nähty sataan kertaan, mutta ovat siis myös osa elokuun tuhlailua. Dinsko 22 e

Siinä ne taisi pääpiirteissään olla. Listasta puuttuu kuitenkin eilisessä päivänasussa nähdyt mustat korkeavyötäröiset farkut, nekin Lindexistä. -30 % alennuskuponki kun piti tietysti hyödyntää, hintaa heille jäi 28 e. Lisäksi sitten tuli ostettua pari Goshin eye-lineria ja No 7 valokynä, noin muuta hömppäosastoa raportoidakseni.

Eli siitä vain kaikki sitten laskemaan ja kauhistelemaan mun shoppailuvimmaani. Itse en ole laskutoimitusta tehnyt. :) Meni siis totaalisesti metsikköön se ajatus siitä elokuun shoppailulakosta.

Mut kesätyö loppui perjantaina, ja sen myötä kuukausiliksa. Kakkosduunin työvuorolista näytti seuraavalle kolmelle viikolle ankeasti neljää vuoroa, joten nyt se shoppailulakko tulee vääjäämättä. En nimittäin tiedä millä maksan edes vuokran ensi kuussa. Taitaa jäädä kokonaisuudessaan ukon kontolle. Toisaalta noi vähät työvuorot on tervetullut juttu, saattaisin ehkä vihdoin saada sen lopputyön puserrettua. Tai siis pakko on. Eli syksyn aikana luvassa uusien kamppeiden sijasta tuhat ja yksi uutta asukokonaisuutta kaikesta siitä mitä mun kaapista löytyy!