Esittelen tämän päiväisen asuni koska jokin kumma siinä vapautti vastaan kävelleen mamman kielen kannat, joten siinä on varmaan jotain hassun hauskaa/noloa.

Kävellessäni autolleni n. 60-65 ikäinen mamma pallokuvioidussa pastellivärisessä keinokuitupuserossa, kukkapuska sylissään, pysähtyi, kun näki minun kävelevän kohti. Hän tuijotti minua päästä varpaisiin, ja alkoi kohdalle päästyäni naureskella ja kailottamaan, että "kyllä sitten näyttää naurettavalta, voi hyvänen aika, että tuommosena pitää kulkea, voi hyvänen aika, naurettavaa tosissaan.. jne  " Ja kaikki tämä paskaisen naurun säestämänä ja kyyläyksen kera. No, minä sitten kimmastuneena huusin pienen matkan päästä, että mikä mahtaa mamman mielestä näyttää niin naurettavalta, johon akan raato vastasi vain tuhahtelemalla. Jatkoin huutamlla, että hänen ikäisen ihmisen luulisi jo oppineen tuollaisen käytöksen olevan enemmän kuin epäkohteliasta. Ja kas, mitä tämä p***apää vastaa.. "Turpa kiinni sorsa, kun sukellat!" ja jatkoi matkaansa tien yli. Siis ei jumalauta mikä muori. Mahtoiko olla joku avohoitotapaus, vai mikä näissä kuteissa tai minussa ylipäätään saattoi niin kovasti tökkiä?

847249.jpg

  • Housut on jo joskus aiemmin päivänasun yhteydessä nähdyt ja Vero Modan alennuksesta kympillä hankitut
  • punainen trikoopaita, jossa neliön mallinen pääntie ja hieman puhvimalliset hihat, on eilinen hankintani KappAhlista. Siellä sai ovelta hakea alennuskupongin, jolla sai lounasaikaan (olisko ollut 11-14) yhden tuotteen -25 %. Olin kaipaillut uutta punaista puseroa, ja tälle jäi hintaa 11,20 €
  • Laukku on puolentoista vuoden takainen hankinta Oslosta
  • Kengät tarttuivat jokunen viikko sitten mukaan työpaikkaani vastapäätä olevasta kenkäkaupasta, koska siellä on remonttimyynti. Nuo peep-toet löysivät kassiini hyllystä jossa 1 pari oli -50%, 2 paria 35 € tai 3 paria 50 €. Hillitsin itseni ja ostin vain sen kaksi paria. :)

Eli kuten huomaatte, yrittämäni elokuun mittainen shoppailulakko ei ole pitänyt. Mutta voin kyllä sanoa, että hillinnyt olen. Voin tehdä kuun lopussa yhteenvedon (ja todeta taas kerran homman lähteneen käsistä) :) Tänään esim. pyörähdin kotimatkalla Ideaparkissa ja löysin Dinskosta 22 eurolla sellaiset kengät, joita olen pitkään etsinyt. Niistä ehkä kuvaa tuonnempana.