Kun nyt kerran olis tarkoitus jättää shoppailu vähemmälle, niin esitelläänpä kuitenkin menneen viikonlopun ostokset. Mulla oli muutama ylimääräinen vapaapäivä, joten suunnattiin murun kanssa pikku reissulle Helsinkiin ja Tallinnaan. Rahaa tuli tuhlattua seuraavanlaisiin hyödykkeisiin. (vai turhukkeisiin?)

Toi kuva on hieman tökerö, mut en nyt yhtään jaksa askarrella paskarrella photarin kanssa mitään kummempaa, kun vietän kyseisen ohjelman ääressä töiden puolesta 8 h päivässä... Kuvan saa klikkaamalla isommaksi.

785088.jpg

  • punainen kotelohame n. 17 €, Sasch Tallinna
  • ihana örkkimörkki t-paita 16,95 €, Zara
  • Vilan paljettikoristeltu liivi n. 6 €, De la Gardie A&G Tallinna
  • valkoinen pikkulaukku 1 € Hietsun kirppis
  • Sisleyn ruskea pikkulaukku 16,80 €, Benetton
  • valkoiset Marco Tozzin peep-toet n. 16 €, Kaubamaja Tallinna
  • Bronxin nahkasaappaat 4 €, Hietsun kirppis

En vielä oikein tiedä minkä kanssa tuota paljettiliiviä pitäisin, mutta se oli vaan pakko saada. Viimenen kipale, minun kokoa ja hinta mitätön, ja jotenkin kovin söpö. Täytyy hieman testailla.. Vinkkejä siitä mihin tuon yhdistäisi, otetaan vastaan!

Nuo valkoiset kengät ostin lähinnä lohdutukseksi, kun yksistä toisista superihanuuksista ei ollut minun kokoa jäljellä. Noiden malli on lähestulkoon prikulleen sama, kuin aiemmin esittelemissäni saman merkin punaisissa peep-toe korkkareissani. Korko vain on hieman leveämpi ja remmi hieman ylempänä. Mutta mukavat jalassa kuten edellisetkin. Hassua vain, että noista valkoisista otin koon 38 vaikka punaiset ovat 37. Jalkani olivat kyllä super turvoksissa kaupungilla ravaamisesta valkoisia ostaessani, mutta en uskaltanut ottaa pienempiä. Kotona sovitin toista kokoa toisene jalkaan ja toista toiseen, enkä huomaa juuri mitään eroa.

Sisleyn laukkua ei voinut vastustaa kun Mannerheimintien Benettonilla oli -60% remonttiale. :) Valkoisen laukun puolestaan ostin kaveriksi noille uusille kengille, hinta ei ainakaan päätä huimannut.

Bronxin saappaat olivat oikea löytö, sillä minulla oli jo ennestään nämä saman malliston mustat saappaat, ja ne ovat olleet ihan huippuhyvät. Korkoa on juuri sopivasti, jotta ovat ihan käyttökengät, eivätkä vain silloin tällöin jalkaan eksyvät ja tuollaiset ruskeat nahkasaappaat minulta vielä uupuivatkin. Korkolaput olivat ihan hieman kuluneet, muuten kengät ovat todella hyvässä kunnossa, kun vaan ensin putsasin pölystä. Kaipaavat vielä lankkauksen, sillä myyjä sanoi kenkien lojuneen pitkään varastossa. Ilahduin kengistä ja etenkin niiden hinnasta todella paljon. :)

Kaiken tämän lisäksi tuli Tallinnasta hankittua Tigin Bed Head Moisture Maniac- shampoota ja Bourjoisin ihana ripsiväri. Kyseistä merkkiä ei saa Suomesta ja olin jo suunnitellut tilaavani uuden ripsarin Asokselta tai pyytänyt tätiäni Ranskasta lähettämään, mutta Kaubamajassa törmäsin tuon ranskalaismerkin ständiin. Ja hintakin oli halvempi kuin Nizzasta ostaessani. Mukava yllätys sekin. Sitten tuli tietysti raahattua rahvaanomaisesti joitakin alkoholituotteita, lähinnä punaviinejä hamstrailin. Viinikaappi olis niin kiva!

Jotta tällastä tuhlailua jälleen kerran...