Jos välillä hieman esittelisin saalistani kesän alennusmyynneistä..

758424.jpg

Ylimmäisenä ystäväni elokuisia häitä varten hankkimani korkkarit. (saan muutes kunnian toimia kaasona!) Pukuni on ompelijalla teon alla ja se tulee olemaan kullan värinen raakasilkkinen kotelomekko, jossa päällä sitten tumman ruskea pitsi"tunika", jossa hieman kotelomekkoa pidempi helma, venepääntie ja lyhyet perhoshihat. Kengät ovat aikalailla juuri sitä mitä etsiskelinkin, eli perus- korkoavokkaat, mutta tylsyyttä poistamassa nätit rypytys- ja rusetti-yksityiskohdat. Kun näin kengät ne olivat -20% alessa ja hintaa jäi 48 €. Jätin ne varaukseen ja kun menin niitä noutamaan oli yllätys iloinen: kyseisten kenkien hyllyyn oli ilmestynyt lappu "1 pari 29,00 € 2 paria 50,00 €". Eli ihan oli pakko valita vielä toiset! :)

Noiksi "kaupanpäällis"-kengiksi lähtivät sitten nuo toisessa kuvassa olevat metallin hohtoiset peep-toet, joita olin sovitellut ihastellen jo aiemmin kesällä. I love them!

Nämä kahdet kengät löytyivät Andiamosta.

 

 

Syksyä silmällä pitäen tuli hankittua Biancosta nuo kolmannessa kuvassa olevat valkoiset kiilakorkonilkkurit. Ovat äärimmäisen mukavat jalassa, ja hintaakaan ei -50 % alennuksen jälkeen jäänyt kuin 34,50 €. Veikkaan noista syksyn lempparikenkiäni. Pinta on tuollainen kivasti jo kuluneen ja ryppyisen näköinen ja takana olevat satiininauhat tuovat ripauksen suloista tyttömäisyyttä.

Kenkähankinnat eivät suinkaan loppuneet vielä tähän, vaan viime viikolla mukaan tarttuivat vielä seuraavat halpis-popot:

758497.jpg

Nauhattomat tennarit Seppälä 5,95 € ja sandaalit Lindex 7,50 €.

Alla olevassa kuvassa sitten hieman löytöjä Glitterin -75 € alesta, Jazz-kadulla olleesta Cybershopin kojusta ja kirpputorilta.

758426.jpg

Nuo alhaalla keskellä olevat kahdet korvikset ovat toiset luusta ja toiset puusta. Cybershopissa olisi ollut vaikka kuinka paljon enemmänkin ihania korviksia, jotka olisin halunnut, mutta korvisten hinta, 5 € kpl, hieman rajoitti ostamasta kaikkia haluamiani. Noiden kuvassa näkyvien  lisäksi ostin kuitenkin vielä yhdet melko isot luiset renkaat. Muu tilpehööri kuvassa Glitteristä yhteishintaan 8,90 €.

Alemmassa kuvassa sitten superlöytö lempikirppikseltäni, kaunis nahkainen käsilaukku hintaan 1,50 €! Ei mikään järin suuri, mutta mukaan mahtuvat lompakko, meikit ja kännykkä. Juuri tuon väristä veskaa olinkin etsiskellyt. Laukussa on vetoketju rikki, mutta ajattelin käydä suutarilla kysäisemässä mitä vaihtaminen maksaisi vaihtoehtoisesti siihen voisi laittaa magneettinepparin.


Toki jotain vaatteitakin tarttui alennusmyynneistä mukaan, alla niistä joitakin:

758493.jpg

TDK:N printti-paidat 4,50 € kpl Jim & Jillin miesten puolelta. Espritin lyhyt hame 14 € ja lemppäri kesähameekseni kirinyt puuvillainen ruskea hame Lindexistä 8 €. Kesän lempivaate listalla on pärjännyt hyvin myös alla oleva Vilan mekko, joka kustansi alennuksessa 18 €.

758428.jpg

Tämän kaiken lisäksi tunnustan ostaneeni ainakin Farkut, joitakin toppeja, rulalluistimet ja blenderin! Viimoiset nyt ei liity mitenkään pukeutumiseen, mutta molempia olen jo kauan tahtonut, joten olivat hyviä löytöjä. Blenderi onkin hurissut lähes joka päivä, ja sekoittanut minulle ihania marjasmoothieita.

Ja ensi viikonloppuna on tarkoitus suunnata murun kanssa Helsinkiin viettämään muutama vapaapäivä.. Onnistuisinkohan pysymään poissa rättikaupoista?