Jipii, jihuu! Vihdoinkin löytyi itseruskettava tuote, joka sopii myös tällaiselle kalkkunan vaalealle iholle näyttämättä keinotekoisen oranssilta, ja on kaiken lisäksi vielä ihanan helppo käyttöinen. L'oreal Sublime Bronze Automatic Dry Spray Mist on siis hehkutukseni kohteena.

Olen iholtani aivan super vaalea ja kesällä toisten ruskettuessa vaaleuteni vain korostuu toisten pronssisävyjen rinnalla.

636251.jpg

Kesät menevät niin tiukasti sisätöissä, että luonnollisella tavalla hankitusta kesäsävystä on turha edes haaveilla ja mikäli aurinkoon pidemmäksi aikaa eksyn, palan herkästi, jolloin tulos on muuta kuin kaunis. Toissakesän Provinssirokissa poltin olkapääni niin pahasti, että jouduin olemaan pari päivää sairaslomalla, koska olin niin kipeä, etten voinut pukea juuri mitään päälleni. Esim. rintaliivin olkaimet palorakkuloita hinkkaamassa oli jo ajatuksenakin lamaannuttava.

Pari kertaa olen sortunut kokeilemaan perinteisiä itseruskettavia ja tulos on ollut kamala. En halua näyttää siltä, että olen lätrännyt väriä purkista, vaan edes jotakuinkin luonnolliselta. Joitakin sopivan vähän ruskettavia tuotteita olen löytänyt jo aiemminkin, mutta toinen ongelmani on todella kuiva iho esim. säärissä, joten tulos ei ole koskaan millään tuotteella ollut tasainen, vaan lähempänä mallia seepra.

Mutta nyt siis löytyi pelastaja. En uskaltanut ostaa tuota kuivaspraytäkään kuin sikaa säkissä, joten kävin viime viikolla yhtenä päivänä suihkauttamassa Sokoksella testeristä kämmenselkääni ja tein ostopäätöksen vasta nähtyäni sävyn seuraavana päivänä. Vaikkakin tuotteesta sanotaan, että rusketuksen kehittyminen kestää tunnin, niin omasta mielestäni sävy syveni vielä yön aikana. Testin perusteella totesin sävyn olevan kaunis ja luonnollinen eikä ollenkaan ikävän keltainen, joten painuin ostoksille. Ostin ensin vain kasvosuihkeen, mutta pari päivää myöhemmin piti käydä hankkimassa vartalosuihkekin.

Olen suihkuttanut sprayta kasvoilleni nyt neljänä aamuna ja olen sävyyn todella tyytyväinen.  Naamastani ei voi huomata, että väri on purkista, vaan näytän siltä kuin olisin ehtinyt nauttia oikeasti auringosta ja saanut pienen terveen päivetyksen. Eli juuri sellainen väri kuin tahdoinkin. Minkäänlaisia rajoja tai läikkiä ei näy missään, ei edes kulmakarvojen ympärillä. Tuoteselosteessa sanotaankin, ettei hiusrajaa tai kulmakarvoja tarvitse mitenkään erityisesti varoa.

Vartaloa olen ehtinyt spreijata vasta kerran ja tänään ajattelin vetäistä uuden kerroksen. Aion kuitenkin ensin kuoria etenkin sääret huolellisesti, jotta varmistan hyvän lopputuloksen myös kinttuihini. Sen yhden kerran kun sumutin kroppani, tein sen aamulla ennen töihin lähtöä. Spreijaamisen jälkeen odotin ehkä vajaat 10 minuuttia ennen  pukeutumista eikä minkäänlaisesta sotkeentumisesta ollut tietoakaan. Eli nopeaa ja helppoa käyttää. Ei tarvitse odotella kuivumista uskaltamatta koskea mihinkään. Käyttöohjeissa sanotaankin, että "mikäli tuote tuntuu iholla kostealta, olet suihkuttanut liian läheltä", eli tarkoitus olla kuivaa. Ja tuotetta ei siis tarvitse enää mitenkään erikseen levitellä käsin, vaan pelkkä suihkutus ja that's it! Sprayn hiukaksten kerrotaan olevan kolme kertaa pienempiä kuin perinteisten suihkutettavien itseruskettavien, joten siksi se levittyy tasaisemmin.

Suosittelen siis ehdottomasti, ja etenkin niille, jotka eivät kaipaa oranssia äklöväriä, vaan ennemminkin sävyä jonka huomaa lähinnä itse. Toki väristä saa tummemman kun vaan lisää useita kertoja, mutta siihen menee useampia käyttökertoja.

Tulipa pitkä sepustus yhdestä tökötistä.. mutta kun olen vain niiiiin tyytyväinen!

EDIT:

Ajattelin sitten, että paremman käsityksen tökötistä saa jos laitan kuvan tuloksesta. Suihkutin reilu tunti sitten tököttiä kämmenselkääni tarkoituksellisesti tuollaiseksi läikäksi, jotta mukana on vertailukohtana omaa väriä vieressä. Samalla tavoin testasin tuota ennen ostamista. Suihkutin vahingossa aivan liian läheltä ja tuossa oikeassa laidassa oleva tumma kohta oli suihkutuksen jälkeen hyvin märkä, eli ainetta meni liikaa. Käden oikealla laidalla ja lähempänä rannetta, joissa feikkiväri häipyy omaan väriini, on nähtävissä sitä sävyä, jollaisen olen saanut kasvoilleni muutamalla oikein suoritetulla suihkutuskerralla. Mutta tuostakin pienestä alueesta voi huomata sen, että väri ei tee mitään ihme rantuja tai raitoja, vaan levittyy kauniisti, kun vaan suihkuttaa joka kohtaan tasaisesti samalta etäisyydeltä, niin, ettei tulos ole märkä.

636582.jpg

Eli nyt mulla on tuollainen ruma läiskä kätösessäni varmaan seuraavan viikon ajan, koska halusin antaa teille, hyvät lukijat, lisäinformaatiota! :)