Toissailtana olisin kauheasti kaivannut jotain kivaa kesämekkoa, mutta tuntui, etten omista ainuttakaan. Kaikki vanhat ahdistaa rintojen kohdalta, eikä vastaan ole tullut mitään kivoja uusia. Vilkuilin hieman nettikauppojen tarjontaa ja keräilin tähän muutamia sellaisia, jotka minua jostain syystä viehättivät.

643336.jpg

Tämän kuvan kaikki mekot Asos

Eniten mieleeni on tuo vasemmanpuoleinen, siinä olisi kohdallaan sekä väri, että malli. Hihan pituuskin on loistava. Seuraava on myöskin ihanan tyttömäinen ja helman kivat kukkakuviot olisivat juuri sopiva annos kukkivaa maalaisromantiikkaa. Myös yläosan malli on kiva, mutta väri ehkä hieman liian pinkki tämän hetkiseen makuuni. Kolmannessa mekossa ihaninta on värit, mutta malli on kyllä ehkä turhan säkki omalle vartalolleni. Näyttäisin aivan raskaana olevalta ja se ei ehkä ole kovin suotavaa. Sama juttu myös tuon vaaleankeltaisen kanssa, ja siinä varmaan vielä selvemminkin, mutta siinä minua viehättivätkin lähinnä taskut ja söpöt olkaimet. Värikään ei ole ihan minua varten

643374.jpg

Urban Outfitters

Nämä yllä olevat koltut Urban outfittersiltä miellyttäisivät väritykseltään, mutta tuon ensimmäisen mekon malli on taas mallia "lapsivesi meni juuri". Yläosan malli korostaisi ikävästi maitorauhasia ja empire-linja on kuin tehty vatsan ei niin kovin imartelevaan piilotteluun. Toisessa mekossa puolestaan malli olisi enempi itseäni.

 

643337.jpg

Piti sitten toki mennä penkomaan oma kaappi ja sovittelemaan mahtuisko mitkään koltut päälle ja ainakin yksi iloinen yllätys löytyi. En ollut pahemmin edes muistanut tuota yllä olevaa ruskeaa mekkoa, jonka ostin viime kesän alennusmyynneistä Lindexiltä muistaakseni 7 eurolla. Tykkään väristä ja helman koristeista. Hieman voisi olla etumuskesta tilavampi, mutta kesäisin mulla on tapana laihtua aina jonkin verran, joten toivotaan että esim. heinäkuussa istuu jo kivemmin.  :)