Mikähän asujen esittelyvillitys mulla nyt oikein on? Mut älkää huoliko kyllä tää tästä kohta laantuu ja alkaa taas muutakin juttua tulemaan. Mutta tänään siis töihin lähtiessä halusin laittaa mahdollisimman rennot ja mukavat vaatteet, koska oli kuvauksia luvassa, joten tiesin, että joudun kyykkimään ja kiipeilemään. Vaatteilta siis vaadittiin joustavuutta. Seuraavanlaiseen sitten päädyin:

644456.jpg

  • Mekko/tunika Seppälä
  • laukku Esprit
  • Kengät Björn Borg

Punainen ja musta on mun ikiaikainen lemppariyhdeistelmä ja meni vuosia etten paljoa muita värejä käyttänytkään. Nyt kuitenkin raikastin sitä valkoisella ja muutenkin halusin saada nuo uudet valkoisetkin tossut käyttöön. Kengät valittuani muistin onnekseni tuon toissa kesänä ostamani Espritin punoslaukun ja kaivelin sen naftaliinista. Tuntuu ihan kuin olisi saanut uuden laukun, kun ei ole ainakaan vuoteen sitä käyttänyt. :)

Rakastan tuota punaista mekkoa tosi paljon. Olin haaveillut tuollaisesta Pikku Myy mekosta jo hetken kunnes se onnekseni tuli vastaan tuossa keväällä. Yksityiskohtana yksi pieni tasku tuolla vasemmalla puolen, joka ei juuri tietenkään näy kuvassa.