Tänään oli vapaapäivä, mutta mihinkään mukavaan en sitä ehtinyt käyttää, vaan piti pyörähtää naapurikaupungissa reumapolilla. Ihan typerää, että kaikki muut maakuntamme keskussairaalan poliklinikat sijaitsee tässä kaupungissa, mutta sitten tuo yksi toimiikin toisessa kaupungissa. Tuon reissaamisen vuoksi tuhlautui monta tuntia upeaa päivää.

Lääkärireissulle pukeuduin yksiin lempi kesävaatteistani, eli jälleen kerran vajaamittaiset pöksyt ja ballerinat. (yllätys yllätys!) Yläosan verhoilin sitten vilpoisella valkoisella puuvillapuserolla. Vielä pari vuotta sitten en olisi kirveelläkään suostunut pukeutumaan mihinkään valkoiseen, mutta viime kesänä kyseinen väri hiipi osaksi kesäpukeutumistani juurikin tuollaisten puuvillapaitojen muodossa. Samantyyppisiä löytyy parikin ja ovat ahkerassa käytössä ja tahtoisin vielä jokusen lisääkin hieman eri variaatioina.

En pidä minkäänlaisista sinisen sävyistä vaatteissa, mutta yhden poikkeuksen olen tehnyt. (farkkuja ei lasketa, ne saa toki olla siniset) Ostin nuo turkoosin väriset helmet, koska ´väri sopii mielestäni suunnattoman hyvin kaveriksi valkoiselle ja ruskealle. Erityisesti valkoinen ja turkoosi yhdessä ovat mielestäni ihanan kesäinen yhdistelmä. Tuon enempää turkoosia tai muitakaan sinisen sävyjä ei kuitenkaan kaapistani tule löytymään vastaisuudessakaan, ei ole mun juttu.

643373.jpg

  • Housut Vero Modan alennuksesta 15 €
  • paita Lindexin alesta 8€ viime kesänä
  • Kultaiset nahkaiset ballerinat n. 40€ Sokos
  • turkoosit helmet n. 7€ Seppälä
  • Käärmeennahkalaukku äidin vanha