Eli kesän vaatetuksesta on kyse.

Farkut/housut: Näin kesällä jää farkut vähän vähemmälle käytölle. Lempihousjani ehdottomasti kaikki vajaamittaiset. Farkkujakin siis jonkin verran käytän mutta lahkeet käännettynä. Lemppariväri kesähousuissani on ruskea.


Mekot: Uusia mekkoja pitäoisi hankkia sillä tykkään käyttää mekkoja kesäsisin. Suosikki tällä hetkellä on punainen Pikku Myy tyylinen trikoomekko. Ei saa olla liian miniä, mutta myöskään pitkiä mekkoja en käytä. Eli sopivasti tuohon polven yläpuolelle on paras. Materiaaleista parhaita puuvilla ja pellava ja trikoo.

Hameet: Kesä kuumalla kaikenlaiset kevyet ja viileät kesä"hurpulat" ovat kivoja. Musta kotelohame on suosikki ympäri vuoden, mutta kesällä se on enimmäkseen iltakäytössä.
 
Takit: Jos joudun kesällä takkia käyttämään, se on varmaan vaalea tai musta bleiseri taikka sitten musta Ril'sin pitkä samettitakki.
 
Kengät: Ballerinat!  Löytyy valkoiset, mustat, kultaiset, punaiset, leobardit, pronssiset jne.. Kuuluneet kesävarustukseni jo vuosia. Iltamenoihin näin kesällä pääsevät usein mulkaan punaiset peep-toet taikka valkoiset pyöreäkärkiset vagabondin korkkarit.


Neuleet: Olen neuletakki addikti. En juurikaan käytä mitään pään yli vedettäviä neulepaitoja, vaan neuletakit kuuluvat ympärivuoden perustyyliini. Poikkeuksena kuitenkin juuri ostamani pitkä ruskea neule, sitä rakastan.
 
Laukut: Virallinen kesäkassi 2007 taitaa olla hetki sitten hankkimani benettonin ruskea paljettikassi. Muitakin tulee käytettyä, mutta talveen verrattuna ero on siinä, että mustat laukut jää vähemmälle käytölle ja esille päsäevät mm. valkoinen ja keltainen.
 
Paidat/topit: Pitkät t-paidat on ihan parasta. Naruolkaintopeista en enää oikein välitä, tuntuvat liian heppoisilta. Väreistä persikka ja omenanvihreä ovat nostaneet päätään auringon myötä mustat jäädessä taka-alalle.
 
Päähine: Huivit aina ja ikuisesti!


Uima-asu: Ongelma. En ole löytänyt vielä bikineitä täksi kesäksi. Voi jäädä biitsillä makoileminen siis aika vähäiseksi. Tahtoisin kaarituella varustetun halterneck-yläosan.
 
Korut: Pitkät ja näyttävät korvakorut ja rannekorut ovat koruista omimmat. Hyvin satunanisesti kaulassa värikkäitä helmiä.
 
Värit: Juuri nyt kaikki ruskean sävyt ovat lemppareitani. Kulta piristyksenä. Punainen on hyvä aina. Kesävärejäni ovat edellä mainitut persikka ja omenanvihreä. Kesällä käytän pienissä määrin myös valkoista.