Hui hurja! Nyt on mennyt tämän blogin kohdalla sadan tilaajan raja rikki blogilistalla.

Tässä vaiheessa on pakko esittää ääneen pitkäaikaisen ihmettelyni aihe: Mikä saa teidät kaikki lukemaan tätä blogia? Käsittämätöntä.

Olen koko ajan ajatellut kirjoittavani tätä ihan vaan omaksi huvikseni, mutta tuollainen tilaajamäärä alkaa oikeastaan luomaan jo pieniä paineita. Alkaa miettimään, että "voi ei, en ole aikoihin päivittänyt" taikka miettimään liian tarkkaan, mistä aiheista kirjoittaisi, niin että jutut olisivat kiinnostavia. Yritän vastustaa noita paineita edelleen ja kirjoittaa täysin omilla ehdoillani kyselemättä mitä muut haluaisivat lukea. Toki ideoita saa heittää, mutta en välttämättä lotkauta korvaanikaan.

Minua on aina ihmetyttänyt joidenkin blogin pitäjien tapa käydä postaamassa erillisiä anteeksipyytelyitä blogiinsa, jos eivät ole hetkeen postanneet. Oma blogi, oma aikataulu, joten anteeksipyynnöt ovat turhia, joten sellaisia en tule esittämään. Tässä yhteydessä voin kuitenkin informoida niitä joita harventunut  postausväli on ihmetyttänyt, että mielenkiintoni bloggaamista kohtaan ei ole hiipunut, vaan töissä on ollut meneillään eräs iltatyöskentelyä vaativa kuvausprojekti, joten aikaa ja intoa ei ole oikein riittänyt tänne päin. Juttuja tulee siis epätasaiseen tahtiin silloin kun sattuu nappaamaan ja työnteko antaa mahdollisuuden. Väkisin en ala juttuja vääntämään.

Tulevista sen verran, että se lupaamani eBay ohjeistus on tulossa jahka sitä aikaa löytyisi. Muuten ei ole pahemmin ideoita varastossa, joten saa nähdä mitä tulevaisuus tuo..