Nettikauppojen selailu on inhottavaa puuhaa. Siis siksi, että ihan liikaa löytyy kaikkia pahoja houkutuksia. Tämän alla olevan ihanan topin hankkimista jouduin kyllä ihan tosissaan harkitsemaan. Tässä olisi kohdallaa lähes kaikki, niin etu- ja takapuoli, kuin paljetti yksityiskohtakin. Ongelmaksi muodostuu vain se, että millaiset liivit tuon alle? Tällaistenkin takaa ristiin menevien liivien mahdollisuudet tulevat vastaan, koska tuo avoin alue ulottuu niin alas.

557732.jpg

Voi siis olla, että ylitsepääsemätön rintsikkapulma ratkaisee asian tällä kertaa, ja voin unohtaa topin suosiolla, vaikka se niin nätti olisikin. Saman tuomion joutunee kohtamaan myös alla oleva mekko, jota olen jo hetken aikaa himotellut Asoksen alennus-osastolta. Tuon alle kyllä voisi taipua sellainen halterneck-liivimalli josta sitten takaosan saa vedettyä ristiin kenties riittävän matalalta.

557733.jpg

Paljon tulee vastaan kauniisti selkää paljastavia vaatteita, mutta kaapista ei aina valitettavasti löydy jokaikisen koltun ja topin alle sopivia liivejä. Selkää paljastavan topin tai koltun etsimiseen on kuitenkin vielä aikaa, sillä mieluiten sitä esittelisi hieman jo aurinkoa saanutta ihoa. Omalla kohdallani sitä väriä alkaa olla edes jossain määrin vasta tuolla elokuun paikkeilla, joten ehdin napata tämän muodin mukaiset releet sitten vasta vaikka kesän alennusmyynneistä. :)

Molemmat esitellyt ihanuudet siis kotoisin Asokselta. Toppia löytyy mustana ja korallin värisenä, hintaa 36,11 €. Mekolla on hintaa 24,62 € ja löytyy clearance-osastolta.

Toimivia ideoita liivipulman ratkaisemiseksi otetaan vastaan. Tahtoisin jättää topille vielä pienen mahdollisuuden päätyä kaappiini...