Olen jo pidemmän aikaan ihaillut eri nettikaupoista tuollaisia kesäisiä korkkareita, joissa on hulmuavat nauhat nilkan ympärille sidottavaksi. Ensimmäiseksi silmääni osuivat CutesyShoesin alla olevat herkut. Hetken jo harkitsin tilaamista, mutta väri on ehkä hieman liian vaaleanpunainen.

595669.jpg

Myös nuo Asokselta löytyvät mustat Miss Sixtyn syntiset stiletit ovat aiheuttaneet kuolavanoja leualleni, mutta hintaa on hieman turhan paljon. Myös nuo viereiset ruskeat ovat mielestäni aivan totaalisen upeat. Sopisivat värinsä puolesta loistavasti monien vaatteideni kanssa, mutta joku voisi valmistaa noista sellaisen kukakrolleni sopivamman version, kiitos!

595668.jpg

Kaikki tämän kuvan kengät Asos

Uusimpia tulokkaita Asoksella ovat nuo kahdet alimmaiset, jotka eivät ole edes täysin hinnalla pilatut. Kirjavaa versiota löytyy myös vaaleanpunaisena versiona ja tuota yksiväristä mintunvihreänä. Ovat kuitenkin melko juhlavat, joten noille ei hirvittävästi varmaankaan löytyisi käyttöä. Täytynee siis tyytyä vain ihailemaan.

595670.jpg

Makuni on normaalisti sellainen, että viehätyn aina kalleimpaan vaihtoehtoon, mutta tällä kertaa voin todeta, että hinta ei korreloi suoraan haluttavuuden kanssa. Nuo yllä olevat Puccin matalat sandaalit eivät iske sitten yhtään. Jotenkin tuo värien sekamelska on aivan liikaa, enkä innostu myöskään matalsta lättämallista.

Vaikka nuo kengät ovatkin todella suloisia ja rusetit ovat ihana yksityiskohta, olen kuitenkin omalla kohdallani huomannut yhden epämiellyttävän asian kaikissa kengissä, joissa on jotakin nilkan ympärillä, ne onnistuvat aina jotenkin hinkkaamaan taikka kiristämään kävellessä ja etenkin portaita noustessa. Tulee jotenkin tympeän kahlehdittu olo. + kaikenlaiset remmit katkaisevat tyhmästi jalan.

Koska kuitenkin tykkään siitä, miltä nuo hulmuavat rusetit näyttävät ajattelin, että voisin tuunata yhdet korkkarini tuon lookin inspiroimana. Ne on varpaista avonaiset korkeat pronssinväriset sandaletit, joissa on ohut remmi nilkan ympärillä. Ovat tosi kivat jalassa ja ihanan väriset, mutta juurikin se nilkkaremmi on tympeän näköinen. Voisin siis koittaa räpeltää niiden peitoksi joko sopivan värisestä sifongista taikka satiininauhasta tuollaiset moneen kertaan nilkan ympäri menevät nauhat. Taidankin suunnatat ehti huomenna etsimään sopivaa materiaalia ja laitan sitten tuloksen näytille mikäli onnistuu.

Tuunailemisiin!