Äh. Että niiden kauppojen pitää olla taas sunnuntaisinkin auki. Ei ole yhtään päivää, jolloin olisin turvassa houkutuksilta. Lähdin tänään kauniin sään kunniaksi ulos tarkoituksenani käydä vain jäätelöllä eräällä terassilla. No kuinkas kävikään. Näin kavereita, ja eksyin heidän mukanaan Benettonille, koska mammat halusivat katsella lasten vaatteita. No mitäpä minä niitä skidien kamppeita kyyläilemään, vaikka söpöjä ovatkin, eli tein sitten tuttavuutta niiden täyskasvuisten vaatteiden kanssa. Alla oleva laukku suorastaan kiljui hyllyltä, että se kuuluu kesäkaveriksi jalassani olleille lempparikengilleni, eli korallin värisille Vagabondin Poppyille.

568610.jpg

No, minulta puuttuikin kesäinen kangaslaukku. Kaikenlaiset nahka- ja keinonahka viritykset, kun ovat helteellä inhottavia liimautuessaan kainaloon. Eli löytyi tällekin perustelut. :)

Lisäksi ostin edelleenkin niiltä halvoilta toripäiviltä Diorin Diorskin ultra-mat meikkivoiteen hintaan 9.90€! Ei kyllä ollut entiset meikkivoiteet ihan vielä lopussa, mutta onpahan halvalla saatu uusi kaapissa odottamassa, kunnes entinen törppö tyhjenee. Loisto löytö. Normaalisti noista Diorin meikkivoiteista saa pulittaa lähemmäs viiskymppiä. Eli periaatteni, jonka mukaan käytän Dioria, mutta maksan Lumenen hinnat, pysyy edelleen voimissaan.

Ajattelin yrittää toukokuun ajan shoppailulakkoa. Vedonlyöntitoimistot tarjoavat onnistumiseni puolesta veikkaaville todella kovaa kerrointa.