American apparel, tuo Usan lahja trikoovaatemarkkinoille, tarjoaa aivan nerokasta kesäkolttua hintaan 36 €. + ikävät postimaksut 15 €, mutta ainahan voi tilata kamujen kanssa kimpassa sillä, mikäli tilaus ylittää 200 €, ovat postikulut 0 €.

Kyseessä on siis hyvinkin basic puuvilla-elastaani-mekko, jonka juju piilee moneen asentoon taipuvissa solmimisnauhoissa, sekä tietysti materiaalissa. Trikoon joustavuus pitää huolen siitä, että vaate mukautuu päälle lähes miten päin hyvänsä ja silti pysyy päällä. Alla olevassa kuvassa vain muutamia eri tapoja kuinka mekon voi pukea.

538878.jpg

American Apparelin sivuilta löytyy videoklippejä, joista saa vielä lisää vinkkejä. Kyseessä ei ole pelkästään mekko, vaan tuo vaatekappale taipuu hienosti myös pelkäksi hameeksi. Ja hame voikin olla vaikkapa korkeavyötäröinen kera henkseleiden! Vain mielikuvitus on rajana.

 Tällainen vaate olisi mitä loistavin loma-asu: vie vähän tilaa matkalaukussa, mutta muuntautuu moneksi. Värivaihtoehtoja on 12. Mekosta löytyy myös kauttaaltaan tiukkaa koteloversiota, 18 eri värissä, joka myöskin taipuu melko moneksi. Itse kuitenkin olen kiinnostuneempi tuosta mukavamman näköisestä heiluhelmamaisesta mallista.

Mä niin aion hankkia tuollaisen! Värin valinta vain on hankalaa. Musta on toki aina hyvä, mutta kesäksi sopisi joku värikkäämpikin. Esim tuo yllä olevan kuvan viininpunainen ylävasemmalla voisi olla kiva. Tai miksei kirkkaanpunainekin kävisi? Tai tumman ruskea sopisi tämän hetkiseen vaatekaappiini... Ääh!!

Loppuun vielä muutamia nettikaupasta löytyneitä käyttäjien kommentteja mekosta:

"I have had this dress for about 6 months and I just started wearing it as a skirt. No one recognizes that it is the same dress I've been wearing all winter. I love it." -Johanna-

"I love this dress. I bought it in navy bluetoday and it's honestly the most versatile thing I've ever seen .. best thing in the store by far." -Alexa L.-

"Versitile and fits perfectly. Doesn't cling in any wrong areas! Perfect for tons of body shapes! Love it!" -Alicia-

"my favorite article of clothing! i look great in it no matter what and it's soo soft!" -Mari-

http://store.americanapparel.de/