Törmäsin surffaillessa ihanaan brittiläiseen nettikauppaan nimeltä Hannah Zakari. Kyseessä on yhden naisen, Rachel Lambin, pyörittämä putiikki, josta löytyy mm. koruja, laukkuja ja kortteja. Lamb perusti nettikaupan alunperin myydäkseen omia tuotteitaan, mutta törmättyään useisiin samanhenkisiin ja taitaviin underground suunnittelijoihin, hän päätti promota myös muiden tuotteita. Liikkeen tavoite onkin tuoda persoonallisia asuste vaihtoehtoja massabrändien tuotteisiin kyllästyneille kuluttajille. Yrityksen nimi Hannah Zakari tulee japanin kielen sanasta "hanazakari", joka tarkoittaa kukkaa taikka kukoistusta.

Hannah Zakarista löytyy tällä hetkellä reilun kahdenkymmenen eri suunnittelijan käsintehtyjä ihanuuksia. Suunnittelijat ovat lähinnä Briteistä ja Usasta. Nettikaupan sivuilla kerrotaan liikkeen olevan kiinnostunut uusista mielenkiintoisista suunnittelijoista ja heidän tuotteistaan, joten valikoima laajenee varmasti koko ajan. Mahtaisiko suomesta löytyä tekijöitä, joiden kannattaisi tarjota tuotteitaan tuonne myytäväksi?

Hannah Zakari-sivustolta löytyy myös linkkejä muihin mielenkiintoisiin riippumattomien suunnittelijoiden vaatteita, asusteita ja koruja myyviin nettiputiikkeihin. Esim. I'm Smitten, Pink milk ja Stitch Pixie, vain muutamia mainitakseni.

Kokosin tähän joitakin omia suosikkejani kyseisestä putiikista. Ja kaikille kiinnostuneille tiedoksi: Kyllä, Hannah Zakari toimittaa tuotteita muuallekin kuin Britteihin! Itse ainakin aion pistää kyseisen puodin muistiin vaikkapa ensi joulun, taikka ystävien synttäreiden, lahjahankintoja ajatellen. Ja siinä samalla voisi sitten hankkia jokusen ihanuuden itsellekin..

520020.jpg

Yllä olevista koruista itseäni ihastuttivat etenkin pääkallo- ja rulettikaulakorut, sekä kisukorvikset. Myös lego-ukkelirannekoru on kaikessa kitcshiydessään kovin sympaattinen. :) Esimerkkejä tuotteiden hintatasosta: kisukorvikset, pääkallo ja ruletti, sekä legokoru n.8-12 €, muut kaulakorut sekä metallinen rannekoru n. 26-35 €. 

520021.jpg

Laukuista ehdoton suosikkini on tuo keskellä oleva mehukas päärynäkassi! Myös vusikymmenten takaisten lastenkirjojen kuvituksen mieleentuova kisu on oikein suloinen.

Suosittelen tutustumaan!