Ensimmäistä kertaa olisi esittelyssä oma asuni ihan päälle puettuna versiona. Alla olevaan viritelmään pukeuduin tänä iltana mennessäni kaverini kanssa syömään. Piti vihkiä jo viikkoja sitten ostamani kenkä-ihanuudet käyttöön. En rajannut pärstäni yläosaa poissa siksi, että haluaisin pysyä anonyyminä, vaan siksi, että silmäni ovat kuvassa jotenkin ihan idiootisti ja näytän kuin olisin kuuden promillen humalassa. Yritän ensi kerralla irvistellä paremmin. Käsveskakin roikkuu kädessä kuin kassialmalla, mutta aina ei vaan voi onnistua! :)

513440.jpg

Kullanhohtoinen paita Vila, alla valkoinen tuubitoppi, housut Asos, kengät Bianco (alehyllystä 30€, nahkaa!), laukku kauan sitten Lindexin alesta, korvikset glitter.

Takkina oli sitten tammikuisesta alesta löytämäni Espritin musta jakku, jossa on kauluksessa satiininauha yksityiskohdat, joten sopi hyvin yhteen noiden housujen kanssa, koska niissä on sivuissa satiiniset tehosteraidat. Mallailin pienempiä ja vaaleampia laukkuja asuun, mutta näytti kovin värittömältä ja pikkulaukut juhlavilta, joten päätin piristää punaisella.

Olen todella ihastunut noihin Biancosta löytämiini kenkiin. En normaalisti pidä hirveästi tuollaisista korkealla olevista Mary jane-remmeistä, koska katkaisevat jalan ikävästi, mutta nämä olivat poikkeus. Nämä kaunokaiset ovat niin super mukavat jalassa, että uskon niillä olevan käyttöä useinkin. Lähemmin näet popot täältä.