Viime aikoina olen törmännyt vaatteissa ja asusteissa usein enkelin siipiin.  Etenkin siipi-kaulakoruja on nähty  usean julkkiksen kaulassa(esim. Paris ja Nicole), ja niitä löytyykin nyt lähes jokaisen ketjun valikoimista. Eilen bongasin Sokoksen urheiluosastolta kivoja t-paitoja, joissa oli hopeinen siipipainatus rinnassa kera jonkin tekstin. Alla muutamia esimerkkejä kyseisestä muodista.

521178.jpg

Tuo jumalainen mekko löytyy Miss Sixtyn online-kaupan ale-osiosta hintaan 110€. Tahtoo!!! Tahtoo niin kovin. Aloin heti miettimään kuinka tuollaisen saisi itse toteutettua. Korut löytyivät Asokselta ja samoin alimpana olevat French Connectionin sandaalit. Niiden nimi on kyllä "leaf-sandal", mutta lehtiä tai ei, niin menevät kyllä siivistäkin. Keskellä olevat sandaalit on nähty blogissani aiemminkin Irregular Choice postauksessa. Vasemmassa yläkulmassa olevat siivet löytyvät mustan t-paitani selkämyksestä ja ovat kotoisin Tiimarista 1.50 €/2 kpl. Ovat melko pienet, mutta ovat kiva yksityiskohta basic-t-paidan selässä. Noista siipi-kaulakoruista en itse ole mitenkään innostunut, mutta olen nähnyt melko kauniita korviksia, joten sellaisista voisin olla kiinnostunut. Jos keksin oteutustavan tuollaisille siiville, kuten mekossa, niin sellaisilla voisin kyllä jonkin mekon tuunata.

Tulee tästä enkelitouhusta vääjäämättä mieleen ne 90-luvun hirvitys napapaidat, joissa oli typeriä tekstejä mm. "90% angel". Muistaako joku muu nuo kammotukset? Taisin itsekin omistaa sellaisen joskus 13 vuotiaana. Näillä tämän päivän kauniilla siipituotteilla voi julistaa omaa enkelimäisyyttään hippusen hienostuneemmin. :)