Vuorossa hieman oman garderoobini esittelyä. Nämä ovat juuri tällä hetkellä suosikki vermeitä.

484023.jpg

1. Häikäisevät leopardikorkkarit ovat joululahja itselleni. Heti nähtyäni ne tiesin, etten voisi jättää niitä ostamatta, maksoi mitä maksoi, sillä ne ovat mielestäni kauneimmat näkemäni ihanuudet. Ja maksoihan ne... Putiikki, josta ostin ne tuo tuota Brasilialaista merkkiä itse maahan, ja olen usein käynyt ihailemassa siellä kenkiä ja laukkuja. Omistaja täti tiesi minun himoinneen kovasti monia heidän kenkiään, joten halusi joulun kunniaksi antaa minulle alennusta. -20% mutta siitäkin huolimatta pulitin tappavasta tyylikydestä kolminumeroisen luvun. En ole edes vielä ehtinyt käyttää, vaan elukat odottavat arvoitaan tilannetta. Kenties eBaysta huutamani punainen mekko olisi juuri näiden korkojen hyvä kaveri. :)

2.T-paidan päälalloilla on päässään strassikruunuja. Yli kahden vuoen takainen ostos OneWaysta pääsi taas voimakäyttöön. Sopivasti yhtäaikaa chick ja rock! Hyvä pari noiden caprien kanssa!

3. Seppälän läpikuultava kietaisumallinen seepra-sifonki unelma arvelutti hieman, koska pelkäsin sen olevan tätimäinen, mutta ei pelkoa, se on ihana ja naisellinen ja totaalisen seksikäs!

4. Myös KappAhlin tunika on ohut ja läpikuultava. Ihana legginsien ja ballerinojen kera.

5. Seppälän punainen trikoomekko tulee luultavasti kulumaan kesällä puhki, niin mukava se on. Käytän legginsien taikka mustien samettihousujen kanssa ja vedän viileämmällä ilmalla harmaan neuletakin päälle ja punaisen lätsän päähän. Suloinen pikkutasku kruunaa söpöläisen.

6. Olen vannoutunut caprimittaisten housujen ystävä, koska silloin sirot nilkkani pääsevät oikeuksiina. (hyviä puoliaan täytyy korostaa!) Kyseiset stretchaavat tvillibyysat löytyivät Asos.comin alennuksesta ja maksoivat postikuluineen n 25€. Menevät niin matalien kenkien kuin korkojenkin kanssa. Sivusaumojen satiiniraidat tuovat hieman juhlavuutta verrattuna perinteisiin mustiin capreihin.

7. Vagabondin hieman teräväkärkiset mary jane-avokkaat olivat aivan juuri sitä mitä oli jo hetken etsinyt. Kuuluvat ehdottomasti tulevien kuukausien kenkä top-3:een.

Pahoittelen kuvan hieman heikkoa laatua. Täytyy hieman hioa tuota systeemiä...